Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 279 km

Schade door afvallende lading

Toegevoegd: 20-06-2012, 11.32 uur
Door: Roland de Jong
WESTDORPE - Dinsdag rond 16.30 uur raakten op de Tractaatweg bij Westdorpe twee auto's beschadigd door afvallende lading.
 
Van een auto met een aanhangwagen waren twee stoelen gevallen en hierdoor liepen twee tegemoetkomende auto's schade op. De bestuurder van de auto met aanhangwagen is doorgereden.


De politie verzoekt de bestuurder van de auto met aanhangwagen contact op te nemen en te bellen naar 0900-8844. Ook eventuele getuigen of mensen die weten van wie de auto met aanhangwagen is, worden verzocht naar bovenstaand telefoonnummer te bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cvb (21-6-2012 om 19:18)
De auto met aanhager (grijze mercedes) zat eerst 2 autos voor me met de lading er nog op en ging op de pech strook om ons voor te laten dus kort daarna moet het gebeurd zijn. domme actie
Bewoner Zeeland (20-6-2012 om 12:01)
Tokkie gedrag wordt steeds erger van de mensen, mijn god. ALs je hoort doorrijden grote bek verbaal geweld slopen van spullen mischien een tip de straffen maal 4 doen en de boetes voor gevaarlijk gedrag maal 5. De mensen hebben tegenwoordg iq van een ingevroren visstick.
Cookie-instellingen beheren