Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bobs worden gekroond tot koning bij El Toro

Toegevoegd: 20-06-2012, 16.38 uur
Door: Meryem Mouha

GOES - TeamAlert, de verkeersveiligheidorganisatie voor en door jongeren, organiseert 23 juni 'Bob is Koning' in de discotheek El Toro in Goes. Hierbij worden jongeren bij de ingang van El Toro gekroond tot koning als zij hun belofte maken om nuchter te blijven.

Bij de ingang van El Toro staat een troon klaar waarop de Bob plaats mag nemen voor zijn kroning. Door de Bob te kronen wil Teamalert de stappers laten weten dat het wordt gewaardeerd als iemand zijn verantwoordelijkheid neemt in het verkeer. TeamAlert richt zich met 'Bob is Koning' op discotheekbezoekers die na het stappen nog met de auto naar huis moeten.


Twee 'lakeien' van Teamalert spreken vriendengroepen bij binnenkomst aan met de vraag wie de vrienden veilig naar huis rijdt. Deze Bob wordt dan gekroond en mag samen met zijn vrienden op de foto. De vrienden kunnen bedankjes schrijven op het passe-partout van de foto.

Als de Bob aan het eind van de avond 0,0 promille blaast, krijgt hij of zij de foto met passe-partout mee naar huis als dank voor de veilige terugrit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (21-6-2012 om 13:19)
Bij de hooizolder hebben ze ook wel eens zoiets gedaan. Op mij (en vélen met mij) had dit een averechts effect. We probeerden juist zo bezopen mogelijk te worden om zo hoog mogelijk te blazen. Was lachen!
Ronald (21-6-2012 om 08:32)
@andre Denk eens na. Denk dat het alleen maar goed is dat dit soort acties worden gehouden. Als jij aangereden word door iemand met drank op piep je denk ik wel anders. Goeie actie van Eltoro en TeamAlert
Zeeuws meisje (20-6-2012 om 21:22)
@andre Dat vind jij misschien.Maar ik denk dat er een hoop ouders gerust zijn als de chauffeur nuchter blijft,en iedereen netjes thuis aflevert.Of zonder brokken weer thuis komt. Je moet ze de kost eens geven die beschonken achter het stuur zitten en zelfs eigen gezin in gevaar brengt.
Andre (20-6-2012 om 20:36)
Ziekmakende onzin is het, en maar betutelen op welke manier dan ook. Nederland is overgeleverd aan de linkse kliek die denken dat ze iedereen in een keurslijf kunnen plaatsen.
Goesenaar (20-6-2012 om 18:36)
Betwijfel of daar in die kleine jongetjes en meisjes tent mensen komen van 18 jaar en ouder.. Maar + 10 voor Bobs..
Cookie-instellingen beheren