Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 219 km

Man plunderde rekening dochter ex

Toegevoegd: 21-06-2012, 22.16 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 49-jarige man uit Geersdijk hoorde donderdag op de zitting van de Middelburgse rechtbank een taakstraf van tachtig uur tegen zich eisen.


De man was wat 'onhandig' met de bankrekening van de dochter van zijn ex-vriendin omgegaan, zo erkende hij. Het kwetsbare meisje verbleef enkele weekenden bij de man en omdat zijn eigen bankpas was geblokkeerd gebruikte hij haar bankrekening en pinpas.

En met die pas werd naar gepind en liep de energierekening via de bankrekening van het meisje. Later zou hij het meisje alles terug betalen. Alleen was daar nog niets van terechtgekomen omdat het meisje niet meer bij hem verbleef, hij het nummer van haar bankrekening niet wist en dat ook niet meer kon achterhalen, omdat hij haar pinpas had vernietigd.

Dat hij het meisje ook seksueel zou hebben misbruikt achtte de officier van justitie bij gebrek aan voldoende bewijs niet bewezen.

Uitspraak 5 juli.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (23-6-2012 om 09:19)
Een taakstraf ! daar word ik nu zo droevig van , was er niets beters in de aanbieding ? dit soort gedoe kost de gemeenschap alleen maar geld
John (22-6-2012 om 08:21)
Wat een egoistische ***. Arm kind is veel te goed geweest en nu wordt er misbruik van gemaakt. Zij is ook voor de rest van haar leven wantrouwig en getekend. Bah. Misselijkmakende vent. Hopelijk een flinke (echt flinke) straf!
Cookie-instellingen beheren