Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt auto Middelburger in beslag

Toegevoegd: 22-06-2012, 10.56 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Een 27-jarige man heeft donderdag zijn auto moeten inleveren bij de politie.

De Middelburger werd rond 21.00 uur op de Middelburgsestraat in Koudekerke aan de kant gezet. Hij bleek voor de derde keer te zijn betrapt op rijden zonder rijbewijs.


Hierop werd de auto van de man in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D.Hulshout (3-7-2012 om 17:09)
Tja das pech hebben dat je dan 3 keer word aangehouden maar aan de andere kant dur zijn ook wel eens mensen aangehouden die al 40 jaar zonder rijbewijs rijden
@Jan (22-6-2012 om 14:44)
Sleutel in het contact, omdraaien en wegrijden. Is niet zo moeilijk, zelfs als je geen rijbewijs hebt. Kan justitie ook niks aan doen. Goed van de politie dat ze hem toch hebben kunnen pakken. De straf die hij krijgt zal uiteraard wel weer belachelijk laag zijn.
. (22-6-2012 om 14:39)
Gelukkig heeft hij niemand aangereden. Hij zou dan voor de rest van zijn leven het slachtoffer moeten betalen. Ik denk dat deze man het wel laat de volgende keer. Justitie zorgt nu voor een goede straf. Ik heb er nog hoop in.
Robbie (22-6-2012 om 13:12)
En vanmiddag naar de sloop voor 200 eurie een nieuwe wagen halen.
Jan (22-6-2012 om 12:33)
Hij bleek voor de derde keer te zijn betrapt op rijden zonder rijbewijs. En nu verder het blijkt wel dat hij er niet veel van leert ,en dan maar over justitie maar niet spreken ,HOE IS HET NU IS MOGELIJK DAT DIT ALLEMAAL MAAR KAN sla ik ereen voor zijn kop dan mag ik direct naar torentijd
Cookie-instellingen beheren