Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote controle Brouwersdam

Toegevoegd: 22-06-2012, 11.02 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - Bij de Brouwersdam is donderdagmiddag en -avond een grote verkeerscontrole gehouden.

De controle was een samenwerking tussen de politie Zeeland, de Belastingdienst Zuid-West en het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD). Er werden tussen 13.30 uur en 23.00 uur in totaal 1.529 voertuigen gecontroleerd.


De Belastingdienst had 13 'hits'. Er werden twee voertuigen in beslag genomen en weggetakeld. Eén automobilist werd door de politie bekeurd voor het niet dragen van de gordel. Een ander kreeg een boete omdat zijn APK was verlopen.

Verder werd er een aantal automobilisten bekeurd voor te hard rijden. Een exact aantal is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P.Stoel (30-6-2012 om 13:39)
Ik betaal netjes mijn belastingen. Laat een ander dat ook doen , dan zijn er niet van die controles. Laat ze maar betalen verhoodg met een boete.......
YKEMA (23-6-2012 om 19:34)
ik weet het als je niets heb te verbergen heb je niets te vrezen, maar ik vind dat ze veel te veel van de controles houden je moet maar een weten hoeveel procent van de gepasseerde voertuigen (fout was). lekker veel macht vertoon dat is het wat heeft alles daar gekost en maar belasting betalen
Ykema (23-6-2012 om 19:26)
weer een razzia... was zeker ook een mooie dag om met zijn alle buiten te zijn. ik hoop dat ze er een mooie dag van gemaakt te hebben. koffie en thee met broodjes van de belastingbetaler. en o o o wat hebben zij een mooie baan.
Hans (22-6-2012 om 21:51)
Belastingdienst had 13 hits? Ik heb al maanden te veel belasting betaald, iedere maand weer een naheffing. Foutje van de belastingdienst. (kan gebeuren) echter mij terug betalen of de fout corrigeren is er nog steeds niet bij. Mag dat ook even vermeld worden.
Daan (22-6-2012 om 16:13)
Hebben ze nou niks beters tedoen dan alleen boetes uitteschrijven. Pff je wordt er gek van en niemand is er blij mee.
Cookie-instellingen beheren