Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevaarlijke medicijnen verloren

Toegevoegd: 22-06-2012, 12.10 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is iemand vanochtend morfinepillen verloren. Deze zijn erg gevaarlijk voor kinderen.


Volgens de politie werden de pillen verloren tussen de Nederstraat en de Veerseweg. Ze zitten in een blauw doosje en zijn volgens de politie "heel gevaarlijk" voor kinderen.

Mensen die de medicijnen aantreffen wordt verzocht deze af te geven bij een apotheek of een politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (23-6-2012 om 11:29)
@Paul : sportief dat je sorry zegt.....
Ikke (23-6-2012 om 11:02)
@Paul, je moet je niks aantrekken van wat ze hier zeggen, ja het is niet handig maar gebeurt Deze mensen hier denken perfect te zijn. Die zijn in hun hele leven nog nooi iets kwijt geraakt. Ik hoop dat je medicijnen snel gevonden worden.
John (23-6-2012 om 11:02)
Apothekers maken veel reclame dat ze de medicijnen bij u thuis kunnen afleveren. Eigenlijk zou dat verplicht moeten zijn bij medicijnen die zo gevaarlijk zijn. Iedereen verliest wel eens wat, maar het is waar dat dit met medicijnen wel erg vaak gebeurt! Maak gebruik van aanbod apothekers. Kost niks
Karin (23-6-2012 om 09:49)
Kom op mensen, iedereen verliest wel eens wat ! Voor deze persoon is dit al helemaal niet leuk! Belachelijk dat er dan zulke reacties komen! Mensen die zeggen nooit iets verloren te zijn of iets kwijt zijn, sorry dat geloof ik niet!
RUstig! (23-6-2012 om 09:44)
Rustig hè allemaal. Pillen verloren.. Kan gebeuren toch!
Paul (22-6-2012 om 22:41)
Mensen,ik ben degene die z'n pillen is verloren,ik vind het heel erg,ik heb meteen de politie in kennis gesteld,de naastgelegen school,apotheek,en mijn huisarts,ik zal idd veel zorgvuldiger hiermee omgaan,en idd ik heb erg in de rats gezeten,hopend dat er zeker geen ongelukken zouden gebeuren, sorry
Cookie-instellingen beheren