Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Reeks inbraken in weekeinde

Toegevoegd: 24-06-2012, 14.35 uur - Update: 24-06-2012, 18.24 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het weekeinde is nog niet eens ten einde en nu al is duidelijk dat er een reeks inbraken heeft plaatsgevonden. De politie doet onderzoek.


Vrijdag werd rond 00.20 uur een inbraak ontdekt in een woning in het Meanderhof in Middelburg. Er is onder meer computerapparatuur gestolen. Zaterdag werd rond 18.50 uur ontdekt dat een inbraak was gepleegd in een woning aan de Koudekerkseweg in Vlissingen. Hier was onder meer computerapparatuur weggenomen.

Zaterdag werd ook ingebroken in woningen in de Katspolderstraat en de Bachlaaan in Terneuzen. Tussen vrijdag 20.00 uur en zaterdag 07.00 uur is er ingebroken in een verenigingsgebouw in de Vliegende Vaart in Terneuzen. Er is een televisie gestolen.

Zondag werd er tussen 00.30 uur en 08.00 uur ingebroken in een woning in de Gerbrandylaan in Middelburg. Hier werd onder meer een geldbedrag en rookwaar weggenomen. Vandaag werd ook ontdekt dat er was ingebroken in een woning in de Haringvlietstraat in Middelburg. En in Goes is zondag rond 02.00 uur een inbraak ontdekt in een woning in de Koos Vorrinkstraat. De dader(s) is via een deur binnengekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (24-6-2012 om 17:21)
Jan, ik denk dat heel veel van deze zaken niet worden opgelost om de doodeenvoudige reden dat de daders weinig "bewijsmateriaal" zoals vingerafdrukken etc. achterlaten. De apparatuur die de daders gebruiken is ook steeds professioneler. Er worden m.i. geen ruiten meer ingeslagen.
Jan (24-6-2012 om 14:59)
Wat waardeloos allemaal. kan er misschien nu eens iemand een keer een update maken of er van dit soort zaken worden opgelost? was het zo makkelijk om in te breken waar nu is ingebroken? achteraf hoor je veel te weinig
Cookie-instellingen beheren