Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief bedreigt winkelpersoneel

Toegevoegd: 25-06-2012, 19.59 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een winkeldief heeft vanmiddag in Middelburg het personeel van een supermarkt bedreigd tijdens een achtervolging.


Medewerkers betrapten de 46-jarige dief rond 14.30 uur in de Johan van Reigersbergstraat in Middelburg. De man, afkomstig uit Middelburg, had een fles drank weggenomen en was hiermee de winkel uitgerend. Medewerkers van de supermarkt achtervolgden de man en één van hen belde intussen de politie.

Toen de dief in de Radenhove was beland, werd het hem te heet onder de voeten en dreigde hij het winkelpersoneel te slaan met de glazen fles. Juist op dat moment arriveerden politie-agenten. De man is door de agenten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Daar aangekomen wenste hij niet meer mee te werken en liet zich op de grond vallen. Agenten hebben de man zijn cel in gedragen. Later is hij overgebracht naar een politiecel in Torentijd, omdat uit onderzoek bleek dat hij een veelpleger is. Hij is in verzekering gesteld en zit voorlopig nog vast.

De man wordt later gehoord omdat hij behoorlijk onder invloed van alcohol verkeerde.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lex (25-6-2012 om 23:59)
Duur flesje drank......die is nog niet thuis....lijkt wel een triatlon,via de winkel en het politiebureau terug naar huis......
Maja (25-6-2012 om 22:02)
Goed gedaan. Volgens mij wordt er hier heel veel gestolen. Ik ben zelf ook al een keer bijna omver gelopen door een man met een boodschappentas die door de ingang naar buiten wilde.
Cookie-instellingen beheren