Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Klappen uitgedeeld bij verkeersruzie

Toegevoegd: 25-06-2012, 20.22 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Tijdens een verkeersruzie afgelopen zaterdag in Axel zijn klappen gevallen. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.


Zaterdag wilden rond 11.45 uur op de Kerkdreef twee automobilisten een wegversmalling passeren. Er ontstond onenigheid tussen beide mannen. Dit mondde uit in een handgemeen en er werden daadwerkelijk klappen uitgedeeld.

Beide bestuurders hebben aangifte gedaan tegen elkaar. Een 49-jarige man uit Axel verklaarde dat hij is geslagen door een 35-jarige man uit Sas van Gent. De man uit Sas van Gent verklaart juist dat de Axelaar hem het eerst geslagen heeft.

Omdat de Zeeuwse politie graag duidelijkheid wil over deze zaak, hoopt zij dat er getuigen geweest zijn van het incident. Mocht u iets gezien hebben dat met deze zaak verband houdt, bel dan met 0900-8844?


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@bekende (26-6-2012 om 17:16)
Een mooi verhaal is zo gemaakt van je kennis. Ik zou ook niet toegeven als ik al aangifte had gedaan. Niet iedereen is te vertrouwen hoor;) Ot gaat weer nergenst over geduld is een schone zaak
Bekende (26-6-2012 om 09:58)
Korte lontjes...Je mag tegenwoordig niets meer zeggen of je krijgt een paar klappen. Allebei een boete?Als je niet weet wat er speelt moet je zeer zeker zwijgen. Als jij een paar klappen krijgt zeg je dan bedankt.Nee,dan sla je terug.Dat heeft de axelaar dan ook terecht gedaan.
Loes (26-6-2012 om 06:09)
Snap niet waarom er wegsmallingen staan,dat is echt om te lokken voor de zwakkere, maar een regel is duidelijk,het grotere voertuig heeft voorrang dan met name bussen, vrachtauto,s, trekkers en dus geen jeeps,dat is gewoon een auto.
Marijke (25-6-2012 om 21:53)
Nee, ik was eerst! Nee, ikke! Wat jij moet je klappen?? Wat een korte lontjes. Allebei een fikse boete is hier op zijn plaats!!!
Terneuzenaar (25-6-2012 om 21:33)
Goh, het heeft nog lang geduurd voordat er iets in de media over in zou staan. Ik begrijp het nut echt niet van de wegversmalling, het is gewoon uitlokkend om er een strijd van te maken, en ja wanneer twee alpha mannetjes eerst moeten, gaan ze de letterlijk en figuurlijk de strijd aan. Bedankt!
Rich (25-6-2012 om 21:23)
Hahaha.... ''de jeugd van tegenwoordig ook!!!''.........
Cookie-instellingen beheren