Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Man zwaar mishandeld door jongen

Toegevoegd: 25-06-2012, 20.25 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 76-jarige Goesenaar is maandagmiddag zwaar mishandeld door een 16-jarige plaatsgenoot.


De man bevond zich rond 15.30 uur bij zijn woning in de Frambozestraat, toen twee jongens met een rotvaart over het trottoir voor zijn woning fietsten. De man sprak de jongens aan en één van hen was daar kennelijk niet van gediend.

Hij zette zijn fiets neer en rende naar de 76-jarige toe. De jongen gaf de man een harde duw en daardoor kwam deze ten val. Door een getuige is de man overeind geholpen en er werd een ambulance gewaarschuwd. Ook de politie werd opgeroepen. De ambulancemedewerkers constateerden een gebroken heup en de man is naar het ziekenhuis gebracht.

Enige tijd later is de 16-jarige jongen door de politie aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en wordt daar op dit moment gehoord. De politie heeft inmiddels getuigenverklaringen opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (27-6-2012 om 14:28)
Stoer hoor dader dit moet je eens proberen bij mij snotaap ik ben 26 en dus een tegenstander die wel trug kan slaan, kom op dan zet je 06 op deze site en dan spreken we af idioot een beetje bejaarden mishandelen
Zeewind (26-6-2012 om 20:15)
Ik ben er groot voorstander van om dit soort hufters met naam en foto te publiceren !
Gerard (26-6-2012 om 19:16)
@goesje...maak op 1 of andere manier de dader zijn naam bekend met liefst meerdere info betreft dit misselijk makende persoontje. Dan kan een ieder die het wilt "contact" opnemen met hem ;-)
Frans (26-6-2012 om 08:52)
Dit soort tuig dient keihard aangepakt te worden. Minimaal een jaar jeugddetentie. Maarja, dat mag natuurlijk niet, want dan "heeft hij geen toekomst meer".
Abram (26-6-2012 om 08:22)
Een akelig ventje. Als ik het gezien had kon je er van op aan dat je voortaan achter de rollator van het slachtoffer liep. Respectloos en ongekend onfatsoenlijk!
Scaffaboy (26-6-2012 om 07:02)
Pff wat een held zeg... durf je wel tegen een 76 jarige . wat voor weerstand kunnen die bieden man schaam je maar eens diep. jammer dat je geen verkeerde ben tegen gekomen sterkte voor de meneer
Cookie-instellingen beheren