Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Man rijdt 71km per uur te hard

Toegevoegd: 26-06-2012, 08.39 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie het rijbewijs ingevorderd van een 27-jarige man uit de gemeente Terneuzen.


Omstreeks middernacht hielden agenten een snelheidscontrole op de Middenweg bij Biervliet omdat bekend is dat daar vaak te hard (en gevaarlijk) gereden wordt. Uit de richting van IJzendijke kwam op een gegeven moment een personenauto aangereden. De snelheid van deze auto werd vastgesteld op 151 kilometer per uur. Op de Middenweg mag slechts 80 kilometer per uur gereden worden.

Deze automobilist overschreed de toegestane snelheid dus met 71 kilometer per uur en zijn rijbewijs is daarom ingevorderd. Het zal naar de officier van justitie worden opgestuurd. Deze zal vervolgens beslissen wat er met het rijbewijs gaat gebeuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (26-6-2012 om 23:06)
@ Jb Groot gelijk :)
JP (26-6-2012 om 17:32)
Rijbewijs door de papiervernietiger draaien. Over 20 jaar als hij meer verstand heeft, nog eens examen laten doen.
Jb (26-6-2012 om 13:56)
Het is een baan die 5 km kaarsrecht is,geen bomen en enkele huizen in de nabijheid.Goed het was echt te hard,maar ga eens iets nuttigs doen met onze belastingcenten.Pak de inbrekers eens aan s'nachts.Of laat jullie eens zien op straat ,ook s'nachts,nu iedereen op vakantie gaat.
Cookie-instellingen beheren