Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Nachtelijke mishandeling op parking

Toegevoegd: 26-06-2012, 13.00 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - In de nacht van vrijdag op zaterdag is op een parkeerplaats aan de Sloeweg in 's-Heer Arendskerke iemand mishandeld.


Een 30-jarige man had daar omstreeks 04.30 uur zijn auto geparkeerd. Plotseling kwam er een andere auto de parkeerplaats oprijden. In die andere auto zaten vier jonge mannen. Zij maakten rare gebaren naar de 30-jarige man.

Op een gegeven moment stapte de bestuurder uit deze auto en gaf de 30-jarige man, zonder enige aanleiding diverse klappen in zijn gezicht. Het slachtoffer is hierop snel weggereden. Hij heeft geen letsel overgehouden aan de klappen.

Over de bestuurder van de andere auto is niet veel bekend. Het betreft een blanke man van ongeveer 20-25 jaar oud. Hij had een stevig postuur en blond, golvend haar. De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Hebt u die nacht iets gezien, of heeft u later iets gehoord dat met deze zaak verband kan houden, dan wordt u verzocht om te bellen met Politie Zeeland op telefoonnummer 0900-8844.

U kunt zich ook persoonlijk melden op het politiebureau in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dropje (27-6-2012 om 21:37)
Mogelijk dat het kan zijn dat één van deze mannen al eens benaderd is met oneerbare voorstellen. Is ons namelijk op klaarlichte dag overkomen met ons gezin met kleine kinderen op een andere onmoetingsplaats, toen we even wilden rusten. Vrouw kon vast wel even met kinderen in de auto blijven wachten.
Dropje (27-6-2012 om 21:33)
Midden in de nacht kun je op die parkeerplaats beter niet gaan staan tenzij je de bedoeling hebt er iemand te ontmoeten. Het is al jaren bekend dat die parkeerplaats een homo ontmoetingsplaats is. Geeft die mannen uiteraard niet het recht iemand te mishandelen.
Mikkie (27-6-2012 om 20:55)
Nou tegenwoordig hoef je alleen maar ff "verkeerd" te kijken en je loopt al het risico in elkaar geslagen te worden er lopen namelijk nog steeds, meer gekken rond dan dat er binnen zitten en er komen steeds meer van die gefrustreerde dwazen bij.dus er hoeft geen aanleiding geweest te zijn@ Zwoeger.
Zwoeger (27-6-2012 om 16:12)
Het geeft zeker niemand het recht om deze man zomaar te slaan Zoals ik in mijn eerdere bericht al vernoemde zal er wel iets voorgevalen zijn. Is dit niet het geval lijkt het mij erg stug om zomaar naast een andere auto te gaan stoppen en deze man een paar klappen te geven. De rest staat niet vermeld
Poepie (26-6-2012 om 21:44)
Wat een onzin dus als mijn man even zou stoppen onderweg hij rijdt namelijk iedere dag half 5 weg thuis dan ben je gek ofzo denk even na voor je zo'n reactie geeft RD jij werkt van 9 tot 5 neem ik aan
Jan P (26-6-2012 om 19:05)
Dus wilt u niet mishandeld of doodgeschopt worden, zorg dan dat je na 02:00 niet meer op straat te vinden bent. Wat een enorme domme reactie's, maar dat zal wel aan het tijdstip liggen. Trouwens normaal werken mensen rondt dit tijdstip, en hebben ze geen tijd voor dit soort onzin berichten!
Cookie-instellingen beheren