Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
86 files van totaal 288 km

Zedenzaak in Oost Souburg

Toegevoegd: 27-06-2012, 16.37 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is dinsdagavond een vrouw lastiggevallen. De politie spreekt van een zedenzaak.


De vrouw fietse tussen 21.30 en 21.45 uur over het Jaagpad tussen Middelburg en Oost-Souburg toen er een onbekende man naast haar kwam fietsen. De man verrichtte seksuele handelingen bij zichzelf.

Net voorbij de brug van Oost-Souburg kwam het tot een handgemeen. De 23-jarige Vlissingse kon zich daar van haar belager bevrijden. Voor zover bekend raakte de vrouw niet gewond.

De dader had een mediteraans uiterlijk en was 30 tot 35 jaar oud. Hij had zwart haar aan de zijkanten van het hoofd. Het haar was kort geschoren. De man droeg een lichtbeige broek.

De politie is op zoek naar mensen die de vrouw en de man hebben zien fietsen. Met name is de politie op zoek naar twee vrouwen die op bovengenoemd tijdstip aan het skeeleren waren. Ook wordt specifiek gezocht naar een hardloopster. Ze worden verzocht contact op te nemen met telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburgse (27-6-2012 om 21:20)
En de "burgemeester" maar zeggen dat het a l l e m a a l maar incidenten zijn!!! wat wonen we hier toch "veilig" ( ahum !!! )
Mister T (27-6-2012 om 17:32)
Tis toch niet te geloven dat je niet eens normaal meer over straat kan als vrouw. wat zijn er toch veel mafketels in vlissingen en omstreken .
Cookie-instellingen beheren