Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 62 km

Vijf aanhoudingen voor poging diefstal

Toegevoegd: 29-06-2012, 02.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de nacht van woensdag op donderdag rond 05.35 uur zijn aan de Oosterscheldestraat in Middelburg vijf jongeren aangehouden wegens poging tot diefstal.

De jongens zijn in de leeftijd van 13 tot 15 jaar en komen uit Middelburg en de gemeente Veere. Door een getuige werd gemeld dat de vijf jongens een bromfiets, die in een brandgang achter de Dorus Rijkersstraat stond, probeerden weg te nemen.


Door de politie is het vijftal aan de Oosterscheldestraat aangetroffen. De eigenaar van de bromfiets heeft donderdagochtend aangifte gedaan. Tegen de jongens is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (29-6-2012 om 09:52)
Om 05.35 uur en dat met die leeftijden op het slechte pad jullie horen op je bed te liggen ga een krantwijk doen of iets anders blijf van andermans spullen,af ouders let op je kinderen heb er zelf 2 van deze leeftijd die zitten na 21.00 binnen.
Cookie-instellingen beheren