Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 119 km

Drugsdealer opgepakt in woning

Toegevoegd: 29-06-2012, 02.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Woensdagavond rond 20.20 uur is een 50-jarige man uit Middelburg in zijn woning aangehouden op verdenking van het dealen in softdrugs.


Naar aanleiding van klachten uit de buurt stelde de politie een onderzoek in en deed woensdagavond een instap in de woning. In de woning is een handelshoeveelheid softdrugs aangetroffen en in beslag genomen.

De 50-jarige man is in verzekering gesteld. Een klant van de man werd na een bezoek aan de woning aangehouden. Hij is na verhoor weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kush (29-6-2012 om 13:35)
Maar de burgermeester van Goes ziet geen extra overlast sinds de invoering van de wietpas. Kom op zeg, leest hij zulke berichten niet? Mja de volgende dealers staan in de rij. Minder zal er niet gerookt worden in middelburg. Peace
Cookie-instellingen beheren