Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vechtpartij op camping Scharendijke

Toegevoegd: 30-06-2012, 17.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
SCHARENDIJKE - Op een camping aan de Kuijerdamseweg in Scharendijk is zaterdag om 02.15 uur een 16-jarige jongen uit Schwerte (D) aangehouden.


Tussen een groepje Nederlandse jongeren en een groepje Duitse jongeren werd over en weer wat geroepen. De 16-jarige werd boos en sloeg twee 17-jarige jongens uit Zelhem in het gezicht. Zij liepen beiden dikke kaken en mogelijk gebroken tanden en/of kiezen op.

Daarna dreigde de Duitser met een honkbalknuppel en zijn de Nederlandse jongeren naar de beveiliging gelopen die de 16-jarige Duitser hebben aangehouden. Hij is naar Torentijd gebracht, de honkbalknuppel is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (2-7-2012 om 14:58)
Joepie, die jeugdcamping is voor 't eerste weekend weer open en ja hoor, gelijk alweer raak. Ze kunnen er beter een ouderen camping van maken. Hebben we in Scharendijke ook geen overlast, want het zijn veelal vernielers/vechtersbazen die daar zitten.
CRB (1-7-2012 om 09:06)
Gezellie.....op vakantie......
Cookie-instellingen beheren