Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens opgepakt voor stelen horloge

Toegevoegd: 14-07-2012, 12.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vrijdagavond rond 21.10 uur zijn aan de Korte Vorststraat in Goes twee jongens aangehouden wegens diefstal van een horloge. Beide jongens, 14 en 16 jaar oud, zijn afkomstig uit Goes.  

Agenten die in de stad liepen in verband met zakkenrollen werden door getuigen aangesproken dat twee jongens, uit een groep die aan de Korte Vorststraat stond, kort daarvoor een horloge hadden weggenomen.


De 14-jarige jongen bekende het horloge te hebben weggenomen bij een kraam aan de Markt in Goes. Na de diefstal had hij het horloge over gegeven aan de 16-jarige jongen. Hierop zijn beiden aangehouden.

Het horloge is terug gegeven aan de eigenaar. De jongens zijn op het politiebureau gehoord. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (14-7-2012 om 21:25)
Tsjaaaa, En dan moet je dat aan je moeder vertellen. Worden dit soort ventjes dan ook gelijk helemaal doorgelicht ? Waarschijnlijk ook in het bezit van een gestolen damesfiets. En gaan de agenten dan ook thuis 's kijken wat er nog meer in de woning ligt ? Flink aanpakken, dit soort, nu 't nog kan !
Cookie-instellingen beheren