Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt eigenaren gestolen fietsen

Toegevoegd: 14-07-2012, 12.21 uur
De politie zoekt de eigenaar van deze gestolen fiets. De politie zoekt de eigenaar van deze gestolen fiets.
De politie zoekt de eigenaar van deze gestolen fiets.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie is op zoek naar de eigenaren van twee fietsen die bij twee fietsendieven zijn aangetroffen. 


Woensdagavond is een 19-jarige man uit Middelburg, in de omgeving van het station in Goes, aangehouden. Hij was in het bezit van een fiets waarvan hij de herkomst niet kon verklaren.

Tevens werd de herkend van beelden van een bewakingscamera bij het station in Goes. Hierop is te zien dat de man, op 21 mei 2012, een fiets wegnam. Hij is ingesloten in Torentijd en na verhoor in vrijheid gesteld. Van de fiets die hij afgelopen woensdag bij zich had is nog geen eigenaar bekend.  

In de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 juli is een 29-jarige man uit de gemeente Reimerswaal aangehouden. Die nacht zagen agenten de bekende fietsendief door Goes lopen. Hij had een mountainbike bij zich waarvan hij verklaarde deze te hebben gestolen. Ook de eigenaar van deze fiets heeft zich nog niet gemeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (16-7-2012 om 18:45)
@Ja-Ja, Laten we voor elk strafbaar feit een apart politieteam oprichten, hebben we alleen een paar extra miljard euro nodig van de overheid. En volgens mij was het bovenstaande bericht vrij positief, wees zelf eens wat minder negatief, daar word je vrolijker van.
Ja-Ja (15-7-2012 om 08:41)
Zolang er helers zijn,zoals in Middelburg,zullen er fietsen door dit soort figuren gestolen worden. Ze krijgen een paar Euro's en de heler verkoopt ze weer. Slijpen eventueel framenummer weg in verven er overheen. Politie kent deze/dit figuur[en],zeker in Middelburg, maar doen er niets aan.
Cookie-instellingen beheren