Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 73 km

Kleding van badgasten gestolen

Toegevoegd: 24-07-2012, 10.26 uur
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Maandagmiddag tussen 16.15 uur en 16.30 uur is op het strand bij de Brouwersdam kleding gestolen.


Na het zwemmen bemerkte een gezin uit Limburg dat er enkele kledingstukken die zij op het strand hadden gelegd waren gestolen.

Er zijn 3 paar schoenen, een broek en een horloge gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (24-7-2012 om 15:46)
Het is daarom dat ik meestal zo weinig mogelijk meeneem of er minstens iemand bij de spullen blijft. Je kunt niets of niemand meer vertrouwen tegenwoordig. Zelfs niet in een kleedkamer van sporthal of zwembad. Vroeger hadden de mensn meer respect voor de spullen van een ander en bleef je er vanaf.
Es (24-7-2012 om 15:12)
Helaas zijn er mensen die niet weten dat je ook gewoon kunt werken voor je geld, zelf mooie spullen kunt kopen ....en niets van anderen hoeft te stelen.....De gedupeerde heeft er ook voor moeten werken...
Marijke (24-7-2012 om 10:40)
Je kan niets meer laten liggen, er zijn altijd aasgieren op uit. Jammer, de wereld gaat steeds rotter in elkaar steken!!
Cookie-instellingen beheren