Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na verkeersruzie

Toegevoegd: 03-08-2012, 20.23 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vrijdag rond 12.00 uur vond op de Nieuwe Vlissingseweg een verkeersruzie plaats ussen twee bestuurders die enige tijd achter elkaar hadden gereden.


Bij het verkeerslicht was de bestuurster van de voorste auto, een 39-jarige Middelburgse vrouw, uit haar auto gestapt en naar de auto achter haar gelopen. Deze auto, met aanhanger, werd bestuurd door een 20-jarige Vlissinger.

De Vlissinger reed daarop eerst met zijn auto achteruit en daarna dicht langs de vrouw, waarbij hij haar net niet raakte. Wel reed hij het portier van haar auto kapot, waardoor dit niet meer gesloten kon worden. De auto moest worden weggesleept.

De 20-jarige Vlissinger is later aangehouden.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (4-8-2012 om 15:16)
Ikke, wanneer iedereen zich aan de snelheid houdt hoeft er niemand links te rijden óók "ikke" niet!!!
Piet 80s (4-8-2012 om 14:05)
Wat een onzinnige reacties, bij een stoplicht is ook gewoon midden op de nieuw vlissingse weg, of ken je die weg niet?! als je uitstapt ben je gewoon heel erg fout! je kan het beter negeren! met uitstappen maak je het alleen maar erger!
Ikke (4-8-2012 om 14:04)
Vervolg En dat hij bumperkleefde zou goed kunnen.. Vind je het gek met al die slome duikelaars die met een gangetje van 60/70 lekker heel de nieuwe vlissingseweg links blijven rijden.. Gek wordt je er van, ze verdommen het gewoon naar rechts te gaan.. Ookal hebben ze geen enkele reden links te rijde
Ikke (4-8-2012 om 13:57)
Fijn dat altijd iedereen zo goed weet wat er gebeurd is, ookal is hij/zij niet in de buurt geweest... En dan met name adri zen reactie..."laat die broekies maar eens merken" Waarschijnlijk ben je zelf een groot gevaar op de weg en kan "de jeugd" in jouw ogen nooit wat goed doen...
Loes (4-8-2012 om 12:36)
Julie zijn allemaal braaf op de weg, hebben een hekel aan kleven,maar toch doen je het waarschijnlijk, begin dan bij jezelf
Adri (4-8-2012 om 10:05)
Prima actie van die mevrouw. Laat die broekies maar eens merken dat er nog mensen zijn die normaal gebruik van de weg willen maken....... Tuurlijk wilde die 20 jarige weg, want die had het net in zijn broek gedaan.
Cookie-instellingen beheren