Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Bevrijding na ongeluk Oosterland

Toegevoegd: 04-08-2012, 14.11 uur - Update: 05-08-2012, 16.32 uur
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - Op de Rijksweg (N59) bij Oosterland heeft de brandweer zaterdag een auto open geknipt na een aanrijding.

Het ongeluk gebeurde rond 11.55 uur nabij de Q8-benzinepomp en restaurant De Wok van Zeeland. Volgens de politie waren bij de botsing een auto met caravan en een andere personenauto betrokken. De brandweer van Oosterland moest de laatstgenoemde auto openknippen.


Een Rotterdams echtpaar wilde de Rijksweg oversteken nabij de Oud Heiligeweg. De 84-jarige automobilist was netjes gestopt, maar zag toen hij alsnog wilde oversteken een 53-jarige Duitse man in zijn auto met caravan over het hoofd.

De Duitse voerde nog een uitwijkmanoeuvre uit, maar een botsing kon niet meer worden voorkomen. De auto van de Rotterdammers liep flinke schade op. De auto van de Duitser had alleen schade aan de voorzijde. Omdat de 84-jarige man en zijn 82-jarige vrouw klaagden over hun nek knipte de brandweer het dak van hun auto.

De twee zijn met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Na onderzoek bleek dat ze geen van tweeën ernstig letsel hadden opgelopen. De opengeknipte auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren