Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee Arnemuidenaren aangehouden

Toegevoegd: 05-08-2012, 15.43 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie heeft zaterdagavond op het Veerplein in Breskens twee jongemannen uit Arnemuiden opgepakt.


Rond 22.30 uur ging een groep bezoekers van de Visserijfeesten in Breskens huiswaarts met de boot. Preventief waren er op het Veerplein al wat politieagenten aanwezig. Eén 21-jarige inwoner van Arnemuiden vond het nodig om één van de aanwezige agenten 'en plein publique' te beledigen. De jongeman is hierop aangehouden.

Eén van zijn maten, een 19-jarige Arnemuidenaar, vond het op dat moment nodig om zich met deze aanhouding te bemoeien. Hij belette hiermee de agenten in het doen van hun werk en deze jongen werd daarom eveneens aangehouden.

Tijdens zijn aanhouding gaf de 19-jarige een flinke trap tegen een fiets van een politieagent. Hierdoor liep de jongen een vleeswond op in zijn been en de fiets beschadigde door de trap.

Beide verdachten zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar hebben ze de nacht doorgebracht. Ze worden zondag verder verhoord over de zaak. Tegen beide jongemannen wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harmen (6-8-2012 om 15:56)
Wat zijn de mensen toch weer rap met hun oordeel. uit elk dorp/stad worden er welleens jongens opgepakt. maar Arnemuidenaren worden met een ander schaal gewogen. en dat vind ik pas MISSELIJKMAKEND.
Hans (6-8-2012 om 12:21)
Jullie zijn er zeker vergeten bij te zetten dat er een moeder werd neergeknuppeld ! En oh wat zijn weer stoer om over arnemuiden te beginnen krijg een leven Vlissingen is 1 en al crimineel!! Voorlopig waren jullie er niet bij dus hebben je geen recht van spreke Ook!
Arm (5-8-2012 om 23:03)
Mensen jullie weten waarschijnlijk de reden niet . Politie is zo slim om dat er natuurlijk niet bij te zetten
Tuurlijk (5-8-2012 om 18:20)
Het zullen weer eens geen lui uit Arnemuiden zijn, die de boel weer eens verzieken!!! Jullie staan al zo 'goed' bekend!!!!
Pietjuh (5-8-2012 om 17:06)
Verklaard weer dat de boys uit Arnemuiden weer eens tonen dat ze nog steeds misselijk makend zijn als ze drank op hebben. Valt nog mee dat het er maar 2 zijn meestal zijn ze met een stuk of 20 nou berg je dan maar,dan heb je zowat de ME nodig
Vlissinger (5-8-2012 om 16:20)
Man man, is dat nou stoer om de politie te beledigen? Vind het nogal kansloos!!!
Cookie-instellingen beheren