Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
98 files van totaal 361 km

Meisje flink toegetakeld in Renesse

Toegevoegd: 05-08-2012, 15.58 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 15-jarige inwoonster van Renesse zonder reden mishandeld door onbekenden.


Het meisje was onderweg naar haar ouderlijk huis en liep rond 02.45 uur langs de Emmaweg in haar woonplaats. Hier zaten twee jongens en een meisje op een bankje. Het meisje was aan het bellen, dus ze schonk weinig aandacht aan de drie op het bankje.

Ineens merkte ze dat er naar haar geroepen werd. Kennelijk liepen de drie onbekende jongeren achter haar aan en maakten zij sexueel getinte opmerkingen naar het meisje. Op een gegeven moment maakte het meisje duidelijk dat ze niet gediend was van dergelijke opmerkingen en dat de drie haar met rust moesten laten.

Hierop begon het drietal haar uit te schelden. Ze bleven het meisje achterna lopen. Toen ze in de Constantijnweg liep zag ze ineens uit haar ooghoek één van de jongens op haar af komen en kreeg ze een harde klap tegen haar gezicht.

Door deze klap kwam ze ten val op de straat. Ze liep een lichte hersenschudding op en ook twee gebroken tanden, schaafwonden en kneuzingen in haar gezicht. Zaterdag heeft ze zich onder behandeling van een huisarts moeten stellen.

Het meisje heeft aangifte gedaan van deze laffe mishandeling. Ze geeft te kennen dat ze de drie verdachten nog nooit heeft gezien en dat er ook geen reden was voor de mishandeling.

Signalementen
Er is een signalement bekend van de drie jongen. Verdachte 1 is een blanke jongen van ongeveer 20 jaar. Hij was 1.70 meter lang, hard kort blond stekelhaar en droeg een blauwe spijkerbroek en een blauw shirt met witte banen aan hals en mouwen.

De tweede verdachte is een blanke jongen van ongeveer 18 jaar. Hij was 1.75 meter lang en had donkerbruin tot zwart halflang haar. Deze man droeg een wit shirt en een lichtbruine broek.

Ook het meisje was blank. Zij was ongeveer 20 jaar oud en had een stevig postuur. Zij had lang lichtblond haar en droeg een grijze bloes en mogelijk een spijkerbroek.

De politie is op zoek naar de drie verdachten. Ook zoekt men getuigen van deze mishandeling, of getuigen die iets meer kunnen vertellen over het genoemde drietal. Weet u iets meer? Bel ons dan naar 0900-8844 of kom langs op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (17-8-2012 om 09:11)
Mede moeder, hoe denkt u dat de vork in de steel zou zitten??
Mede moeder (16-8-2012 om 09:37)
Meisje van 21 helemaal mee eens!!! Wat een commentaar op die mensen terwijl we allemaal niet weten hoe de vork in de steel zit.....
Piet (15-8-2012 om 19:21)
Een kind van 15 wat om die tijd op straat loopt te bellen?Medemoeder, meen je dat echt dat je dat een normale tijd vindt? Mag hopen van niet.
Marijke (15-8-2012 om 17:23)
De grenzen qua leeftijd zijn verlegd. Ik vind óók dat een meisje van `15 jaar rond die tijd niet op straat moet lopen. Één uur is de limiet en dan boft ze nog. Ik zou als ouder niet rustig gaan slapen wanneer ik wist dat mijn dochter nog moet thuiskomen rond dat tijdstip!!
Meisje van 21 (15-8-2012 om 10:49)
Dat meisjes van 15 tegenwoordig zo laat nog op straat lopen gebeurt overal... dat ze dat niet alleen moeten doen, weet iedereen... Maar dat dan sommige mensen gaan lopen fitten op de ouders van dat meisje,, het had ook kunnen gebeuren toen het meisje wel met een groepje liep.. of om 10 uur s'avonds.
Mede moeder (15-8-2012 om 10:02)
Wat erg dat veel mensen zo denken.... 15 jaar is tegenwoordig een hele normale leeftijd om uit te gaan. Omdat er om 22.00 nog niets te beleven is gaan de jongeren later uit en komen dan ook later thuis. Enne Mathieu wat een belahelijke uitspraak,hopen dat iemand geen kinderen heeft of krijgt bizar!
Cookie-instellingen beheren