Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto op z'n kop in sloot A58

Toegevoegd: 05-08-2012, 16.29 uur - Update: 05-08-2012, 21.46 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de A58 tussen Heinkenszand en Goes is zondagmiddag een ongeluk gebeurd.


Een 35-jarige Vlissinger belandde rond 15.30 uur met zijn auto op de kop in de sloot. Toen de man door de bocht van de toerit naar de snelweg reed, regende het flink en vermoedelijk kon hij daardoor zijn auto niet goed onder controle krijgen.

De auto schoof als het ware van de weg en kwam in de berm terecht. Er was geen sprake van een beknelling; de inzittenden konden zelf uit het voertuig komen. Eén passagier, een 39-jarige Vlissingse vrouw, is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto is weggesleept door een takelbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johanna (6-8-2012 om 13:04)
Reactie op bericht regenbanden ,ja inderdaad het heeft plaatselijk stortbuien te verwerken gehad, en op die plaats blijft het water op de weg staan (aquaplaning) deze man rijd misschien alleen op een fiets ,beter niet reageren als je niet weet wat er kan gebeuren.!
Jeroen (6-8-2012 om 11:36)
Ik zie voor mijn werk heel veel auto's met zeer weinig profiel meer op de banden, hierop wordt duidelijk bezuinigd door heel veel mensen. Met geringe snelheid kun je dan in een regenbui al de bocht uit vliegen. Zeer gevaarlijk voor jezelf en andere weggebruikers. Vervang je banden op tijd.
Den tinus (6-8-2012 om 00:15)
Mensen ... Ik ken de bestuurder. Als er iemand verantwoordelijkheis heeft over hemzelf en Zijn geZin. Dan is hij het wel !
Bal (5-8-2012 om 22:15)
Regenbanden 130km? Waar heb je het over, de betreffende auto moest de snelweg nog opdraaien! zal dus zeker niet te hard gereden hebben. als jij met goed weer 130 in een bocht wilt invoegen dan wens ik je veel succes. Wat gevaarlijker was, waren de stilstaande mensen op de pechstrook !!!
SlowRider (5-8-2012 om 21:05)
Oorzaak kan ik je wel vertellen want heb rond die tijd daar ook gereden. Er stond daar weer eens water op de weg na een stortbui. Dus mensen...snelheid aanpassen !!!
Regenbanden 130km (5-8-2012 om 19:15)
Dat had toevallig niets met die enorme hoosbui te maken die daar rond die tijd huishield en toevallig ook niet met een te hoge snelheid in dergelijk noodweer zeker ? onbekende oorzaak, toe nou toch ! dat gelooft toch helemaal niemand die dat noodweer ook heeft gezien. maar ja, "je mag toch 130 ?"
Cookie-instellingen beheren