Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Diesel uit vrachtwagen gestolen

Toegevoegd: 05-08-2012, 21.34 uur
Door: Roland de Jong
WAARDE - Op de parkeerplaats bij een tankstation aan de A58 bij Waarde is 400 liter diesel uit de brandstoftank van een vrachtwagen gestolen.


De Tsjechische chauffeur lag zondag tussen 00.00 en 10.00 uur te slapen toen de diefstal werd gepleegd.

De chauffeur heeft aangifte gedaan bij de Zeeuwse politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (6-8-2012 om 18:30)
Dit verbaast mij niets! Dit fenomeen gebeeurd al jaren! De diesel is niet gestolen, maar gewoon door verkocht! Zodat de betreffende chauffeur weer wat contanten heeft, die door zijn werkgever niet betaald worden! Dit is al jeren lang bekend onder buitenlandse ( Oost Europeaanse chauffeurs!!)
Marco (6-8-2012 om 01:36)
Heeft die meneer een bonnetje overhandigd, waarmee ie kon bewijzen dat hij even voor middernacht net getankt had bij dat station ? Of heeft ie het gewoon verkocht misschien ? Het zal toch niet gemakkelijk zijn om 16 jerrycans van 25 liter in je Fiat Panda te bergen. Succes.
Cookie-instellingen beheren