Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw in nood door reddingsactie

Toegevoegd: 05-08-2012, 21.42 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In de Westerschelde bij Terneuzen is zondagmiddag een vrouw in de problemen gekomen.


De hond van de vrouw was rond 17.15 uur het water in gegaan nabij de Scheldekade, maar was door de stroming dusdanig in de problemen gekomen dat deze dreigde te verdrinken. De vrouw besloot zelf te water te gaan om het dier te redden.

De hond dreef echter af en de vrouw en de hond waren daardoor al snel een flink eind uit de kant. Omstanders zagen dat gebeuren en toen de vrouw ook in de problemen kwam werd alarm geslagen.

De KNRM-reddingboot Hansweert werd opgeroepen, maar hoefde uiteindelijk niet uit te varen. Volgens de politie hebben zowel de hond als de vrouw de kant weten te bereiken. Voor zover bekend maken zij het goed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (6-8-2012 om 12:03)
Gelukkig is alles goed afgelopen,maar als er een reddingsboot helemaal van Hansweert naar Terneuzen moet komen,lijkt me dat het dan toch wel een beetje te laat zou zijn geweest voor deze vrouw en hond.
Marina (6-8-2012 om 10:49)
Een hond kan vele malen beter zwemmen dan een mens, hoe stom kun je maar wezen om je leven te wagen. Snap het wel dat je in paniek bent, maar nu had ze geluk!! De hond gered en de redder niet hoe dikwijls hoor je dat niet?!?!?
Roos (6-8-2012 om 10:39)
Respect, iemand met hart voor haar hond!
John (6-8-2012 om 09:25)
Zo'n bericht doet je goed aan het begin van een week, al laat je die van de 2 ponny's niet los. Fijn dat beide er goed zijn afgekomen, want ik vroeg me af of een reddingboot wel zo snel ter plekke had kunnen zijn. Wens de vrouw en haar hond nog een lang en pleziierig samenzijn!
Marco (6-8-2012 om 01:32)
En zo hoor je met dieren om te gaan, daar GEEF je je leven voor !
Cookie-instellingen beheren