Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 77 km

Adverteren op HVZeeland.nl

Toegevoegd: 08-08-2012, 11.20 uur
Door: Redactie HVZeeland.nl
MIDDELBURG - Lokaal online adverteren tegen een zeer gunstig tarief. Dat kan vanaf vandaag op HVZeeland.nl.


Tot voor kort werden de advertenties op HVZeeland.nl volledig ingevuld door een landelijke partner. Vanaf nu kunnen lokale bedrijven en instellingen echter weer volop gebruik maken van de unieke weergavemogelijkheden die HVZeeland.nl te bieden heeft.

Met zo'n 3,5 miljoen paginaweergaves per maand en een bereik van 250.000 unieke bezoekers per maand (Bron: Google Analytics (periode: januari t/m juni 2012) is HVZeeland.nl de grootste nieuwssite van Zeeland. In de laatste rapporten van Google Trends is namelijk duidelijk zichtbaar dat HVZeeland.nl qua unieke bezoekers ver boven Omroepzeeland.nl en PZC.nl scoort. De tarieven voor het adverteren op HVZeeland.nl zijn daarentegen bijzonder concurrerend.

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden op onze website, ga dan nu naar onze informatiepagina.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren