Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Omstanders halen hond uit snikhete auto

Toegevoegd: 11-08-2012, 14.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT ANNALAND - Vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur werd de politie naar de Havenweg in Sint Annaland geroepen. Daar was door omstanders een hond uit een hete auto gehaald. 


De auto stond in de volle zon en één van de omstanders kon, zonder schade, het raam omlaag duwen en de hond bevrijden. Daarna is de hond gekoeld en van water voorzien.  

De eigenaren van de hond hebben een bekeuring gekregen van driehonderd euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (15-8-2012 om 13:46)
@renate hoezo geen achtergrond misschien was de beste man wel 5 puppy's aan t redden en heeft ie in paniek zijn hond perongeluk een kwartier in de wagen laten zitten, u heeft geen idee.
J (13-8-2012 om 22:02)
Ed, ik hoop dat je zelf geen dieren hebt wat een opmerking! Je laat je hond niet achter in een bloedhete auto dan ben je echt niet goed bij je hoofd. Een boete van driehonderd euro is veel te laag deze mensen zijn geen dieren waard!
Badgast (13-8-2012 om 09:03)
@ Ed: Was jij toevallig de eigenaar van de auto en de hond? Gezien je opmerking zou je hieraan twijfelen. # On Topic # Iemand die zijn hond in de auto laat zitten is sowieso een slechte baas. De boete à € 300 iis veel te laag. Deze mag van mij € 1200 worden. Dit is gewoon pure dierenmishandeling!
Renata (12-8-2012 om 23:37)
@Ed: ben jij de eigenaar soms? Hier hoef je geen achtergrond voor te weten. Een dier laat je niet in een auto achter met warm weer.PUNT. Jij bent geen haar beter. Eigenlijk ben je geen reaktie waard, maar toch.
Ed (12-8-2012 om 19:44)
Mense die zonder enige achtergrond van een verhaal hun ongezoute mening geven verdienen ook een bekeuring van 300 euro
Renata (12-8-2012 om 18:27)
We kunnen al blij zijn dat er voor wordt bekeurd en ja, in beslag nemen is de beste straf. Maar dat gebeurt niet zo lang als een dier als een "zaak" gezien wordt. Dus, weer mijn oproep: Alle mensen die wel een hart voor dieren hebben: wees er alert op en als je het ziet, eruit halen zo'n dier A.U.B.
Cookie-instellingen beheren