Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 294 km

Vrouwen opgepakt voor winkeldiefstal

Toegevoegd: 12-08-2012, 21.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Twee vrouwen van 32- en 60 jaar, afkomstig uit de gemeente Tholen, zijn zaterdagmiddag aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.


Omstreeks 15.45 uur werd melding gedaan dat enkele burgers een vrouw hadden aangehouden op de Grindweg in Tholen. Eén van de burgers, eigenaresse van een kledingzaak, vertelde dat deze vrouw enkele kledingstukken had gestolen samen met een andere vrouw.

De winkeldief, een 60-jarige vrouw, had een grote boodschappentas bij zich met daarin diverse kledingstukken. De vrouw is door de agenten overgenomen en overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat ze in het bezit was van diverse goederen die mogelijk van andere winkeldiefstallen afkomstig zijn. Ook bleek tijdens verhoor dat een 32-jarige vrouw uit de gemeente Tholen mogelijk medeplichtig is geweest aan de winkeldiefstallen.

Deze vrouw meldde zich later op het bureau. Ook zij is aangehouden. Beide vrouwen zijn in verzekering gesteld omdat verder onderzoek noodzakelijk is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (13-8-2012 om 18:04)
Verstand komt met de jaren toch?
Monique (13-8-2012 om 10:35)
Lekker voorbeeld weer...
Cookie-instellingen beheren