Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Schermutseling in Oost Souburg

Toegevoegd: 14-08-2012, 16.54 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Afgelopen nacht is rond 01.00 uur een 21-jarige man uit Oost Souburg gewond geraakt bij een schermutseling op het pleintje bij buurthuis 'Razzmatazz' in zijn woonplaats.


Het slachtoffer was op weg naar huis toen hij op het pleintje werd aangesproken door een voor hem onbekende man. Deze man vroeg hem om een sigaret. Toen het slachtoffer hier geen gehoor aan gaf kreeg hij klappen tegen zijn hoofd en werd hij met een scherp voorwerp verwondt.

Het slachtoffer wist zich van zijn belager te bevrijden en is naar huis gestrompeld. Daar heeft men 112 gebeld. Ambulancepersoneel heeft de hevig bloedende man de eerste hulp verleend. Hij is naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben over dit incident. Ze worden verzocht te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny (15-8-2012 om 13:28)
@Vlissingse: Waar lees jij dat ik het slachtoffer de schuld geef? Ik geef alleen een tip! Ik hoop ook dat jij niet bij de politie solliciteerd. Want begrijpend lezen kan jij waarschijnlijk niet.
Piet (15-8-2012 om 11:55)
Daar zou echt 's-avonds eens politie moeten komen. Loop daar elke dag met de hond, en wat daar allemaal rondspookt? Wil ik hier niet vertellen. Evenals bij het parkeerplaatsje van de van Duijvenvoordesporthal. Zodra het donker wordt verschijnen die figuren.
@ iedereen met domme opmerkingen over gsm (15-8-2012 om 10:53)
Juist,, dus jij weet wat je doet op het moment dat je word aangevallen voor een sigaret. Nou ik weet dat als ik pijn gedaan word dat ik waarschijnlijk zou schrikken en als reactie daarop ook naar huis zou fietsen.... Maar ja dan denk ik niet na dat ik moet bellen natuurlijk...
Vlissingse (15-8-2012 om 09:57)
@Danny, Aman en Marco, Laten we vooral het slachtoffer de schuld geven. Wat doe je dan ook zo laat op straat in "hun buurt" bij "hun buurthuis!" Met 21 hoor je allang in bed te liggen...toch? Ik hoop dat jullie nooit bij de politie solliciteren. Je denkt bij zoiets niet altijd aan je mobiel hoor.
Leomon (15-8-2012 om 09:08)
Hoe zielig ben je dan als je iemand gaat aanvallen om een peuk
De slappe arm (15-8-2012 om 08:36)
Schermutseling ? incident ? zeg maar gewoon een moordpoging voor een sigaret. dat soort crimineel gestelijk gestoorden zou ook helemaal niet vij moeten lopen, maar ja, de regering is te zuuunig ej ! mag nix kosten ej ! en @ danny, doe een niet zo bijdehand zeg, wijsneus.
Cookie-instellingen beheren