Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 42 km

Aanrander actief in Middelburg

Toegevoegd: 15-08-2012, 13.38 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is een aanrander actief. Dinsdagavond werd op de Oude Vlissingseweg een meisje het slachtoffer van de man.


Volgens de politie gebeurde dat rond 22.10 uur. De dader heeft een mediteraans uiterlijk en een opvallend grote neus. De man was dinsdag gekleed in een rood t-shirt en een witte, korte broek. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 30 en 40 jaar.

Verder is bekend dat de man dezelfde dag in Middelburg-zuid vermoedelijk meerdere jonge meisjes of vrouwen heeft aangesproken. Personen die dit is overkomen, worden eveneens verzocht contact op te nemen met de politie.

De afgelopen tijd komen meer meldingen binnen over aanrandingen van jonge vrouwen. Zij geven telkens hetzelfde signalement door. De politie hoopt aan de hand van oplettende getuigen, de man in de kraag te vatten.

De politie verzoekt eventuele getuigen van dit voorval zich te melden en te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (16-8-2012 om 13:07)
@Nick wat je zegt klopt van geen kant. Er zijn in de grote steden ook "lokoma's" (vrouwelijke agenten) tegen tasjesrovers, en "lokauto's" tegen autodiefstal en autoinbraak. Volgens jou is een (lok)dame die daar gewoon fietst of loopt aan het "uitlokken"? Wat een domme redenering zeg.
De slappe arm (16-8-2012 om 09:31)
De meldingen stromen binnen, en de politie wacht op oplettende getuigen ? wat zijn de dames/meisjes die een melding maken dan ? zijn die geen getuige dan ? geven die geen beschrijving dan ? waar wachten ze dan nog op ? een burger arrest ? gewoon te achterlijk !
Zuid (16-8-2012 om 09:27)
Ohja, en een gewaarschuwd mens telt voor twee ; hij loopt ook regelmatig in t park (meiveld) in zuid rond, ook smiddags!! Dus laat je (jonge) dochters daar ajb ook niet ff dw. Hond uitlaten enz...
Nick (15-8-2012 om 19:53)
Undercover lokdames zal geen succes zijn. Dit zal gerechtelijk nooit goedgekeurd worden. De verdediging kan het op uitlokking gooien en zo een strafvermindering krijgen of zelfs helemaal ontlopen. Jammer genoeg leven we in NL.
Jaap (15-8-2012 om 18:13)
Hulde aan Marja (zie onderstaand), nu is de politie aan zet!!
Rob (15-8-2012 om 13:57)
Deze zelfde vent probeerde afgelopen maand toch hetzelfde bij een meisje/vrouw in hetzelfde gebied??? ( Oude Vlissingseweg / Jaagpad / Nieuwe Vlissingseweg ) TIP: Politie zet eens undercovers "lokdames" in om dit soort zieke geesten aan te pakken!!
Cookie-instellingen beheren