Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 418 km

Diefstallen in Burgh Haamstede

Toegevoegd: 17-08-2012, 19.37 uur
Door: Roland de Jong
BURGH-HAAMSTEDE - In de nacht van donderdag op vrijdag zijn op een recreatieterrein aan de Westerseweg in Burgh-Haamstede diverse diefstallen gepleegd.


Uit een boot werden een benzinetank met inhoud en twee duikhorloges gestolen. De boot stond op een aanhanger op het terrein. Uit de voortent van een caravan werden o.a. een gsm, tablets, een camera, een laptop, een iPhone en enkele honderden euro's gestolen.

Uit de voortent van een andere caravan werden een paar gsm's, een televisie, een iPod, een camera, enkele honderden euro's en autosleutels gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan P (18-8-2012 om 16:42)
Ik begrijp ook niet dat je het in je voortent laat liggen hoor, het zou inderdaad gewoon moet kunnen maar helaas is dat anders. Ik leg de meest dure spullen altijd in de kofferbak van de auto. Maar toch balen als je het overkomt als je lekker op vakantie bent.
Erik (18-8-2012 om 08:29)
We gaan op vakantie en we nemen mee...een paar gsm's, een laptop, een tv en een ipad. Mensen...als je geen afstand kunt doen van je luxe...blijf dan thuis.
Moet kunnen (18-8-2012 om 04:17)
Je mag je spullen wegleggen waar je wilt, en ieder ander dient ervan af te blijven. Ook die mensen die niet willen werken voor hun geld, maar anderen bestelen om aan geld te komen. Bij mij is de achterdeur nooit op slot, maar als je 's nachts binnenkomt, dan word je waarschijnlijk wel dood gebeten
W (18-8-2012 om 01:04)
Hoewel ik vind dat je je spullen zelfs gewoon veilig buiten zou moeten kunnen leggen, riekt dit wel naar verzekeringsfraude. Wie legt alle waardevolle spullen en zoveel geld in de voortent en niet in de caravan die wel op slot kan? Ik geloof het niet.
Edwin (18-8-2012 om 00:09)
@joop wat een onzin, dus als je een gewone tent hebt,(dus geen caravan oid) zou je geen laptop of gsm mee kunnen nemen op vakantie? Straffen hoger en pakkans vergroten, dan leren ze misschien om zelf te werken voor geld/spullen!!
Joop (17-8-2012 om 21:58)
Ik keur diefstal absoluut niet goed maar mensen...hoe is het mogelijk dat je kostbare spullen in een voortent legt, of überhaubt al deze spullen meeneemt op vakantie..dat is toch vragen om moeilijkheden? Tegenwoordig kan dat helaas niet meer
Cookie-instellingen beheren