Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke buit bij inbraak Lewedorp

Toegevoegd: 17-08-2012, 23.03 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Vrijdagochtend is er ingebroken in een woning op de Postweg in Lewedorp. De bewoners hebben aangifte gedaan.


Er werd een ruit geforceerd en de woning werd doorzocht. De bewoners missen drie laptops, sieraden, kleding, drie camera's, een iPad en een onbekend geldbedrag.

Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tj (18-8-2012 om 23:51)
@lucebert, Ps mijn vorige bericht is verzonden via mijn, door zuurverdiende centen gekochte, egopad.
Tj (18-8-2012 om 23:49)
@lucebert(en ernie) Graag wil ik u erop attenderen dat een ieder maar van andermans spullen af heeft te blijven,van servet tot laptop. Voor sommige mensen is het bezitten van een tv of computer nog steeds geen standaard. Vele mensen dienen daar hard voor te werken dus voor hen heeft het alle waarde.
Ellen (18-8-2012 om 23:37)
Lucebert, volgens mij kan je niet goed lezen, wat heb degelijke sloten er nou mee toemaken als ze een raam in slaat, en spullen die weg zijn dat het geen waarde meer is, dan heb je het echt wel verkeerd hoor.
Anoniem (18-8-2012 om 23:22)
Wat een stomme opmerking. Je eigen spullen hebben altijd waarde voor jezelf en het idee dat iemand anders niet van je spullen kan blijven is zeer frustrerend, Ik hoop dat er bij Lucebert nooit is ingebroken want dan praat je wel anders.
Peter (18-8-2012 om 18:26)
Veel of weinig waarde dat maakt niet uit, je moet van andermans spullen afblijven!
Peter (18-8-2012 om 14:42)
Een beetje gefrustreert Lucebert ? Ik ben altijd geleerd dat je van andermans eigendommen af moet blijven en als je hard werkt kun je ook wat extra's kopen ...........Jaloers of geen werk was mijn eerste gedachte toen ik je commentaar las
Cookie-instellingen beheren