Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijzen kwijt na ongelukken

Toegevoegd: 18-08-2012, 11.33 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Twee weggebruikers hadden vrijdag dubbel pech: ze kregen een ongeluk maar moesten daarna ook nog eens hun rijbewijs inleveren. De twee hadden te veel alcohol gedronken.


Rond 19.30 uur reed in Middelburg op de Statenlaan een 29-jarige man uit die plaats over de Statenlaan. Hij reed tegen een boom en een verkeersbord. De man bleek bijna vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd. Zijn auto was total loss en moest worden weggesleept.

Een uur later gebeurde er een ongeluk op de Colijnsplaatseweg bij Colijnsplaat. Hier reed een 41-jarige bestuurder uit de gemeente Noord-Beveland met zijn auto in een droge sloot. Deze man bleek vier keer te veel te hebben gedronken. Ook de auto van deze automobilist moest worden weggetakeld.

De beide rijbewijzen zijn direct ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SUUS (2-9-2012 om 06:14)
Dubbel pech? slechte bewoording!! TERECHT RIJBEWIJS KWIJT !
Johan (19-8-2012 om 02:20)
@ik ja klopt en die dacht zijn auto ook nog even een stukje verderop te gaan zetten met zijn zatte kop XD
ES (18-8-2012 om 20:04)
Dubbel pech? Het is dom geluk dat ze geen andere weggebruikers, fietsers of voetganger letsel hebben bezorgd! Achterlijke idioten om in een dergelijke toestand achter het stuur te kruipen. Verkeerde woorkeuze dus als je het mij vraagt!
MotoRob (18-8-2012 om 15:50)
Als je zonder rijbewijs rijdt ben je niet verzekerd, zouden ze ook eens met die dronkenlappen moeten doen, gewoon alles uit eigen zak laten betalen, dan laten ze het wel (hoop ik)
Ik (18-8-2012 om 14:38)
Die in de Statenlaan was een Pool. Je verwacht het niet.
Bob (18-8-2012 om 13:20)
Goed zooo nu ook nooit meer terug geven nooit vna bob gehoord zeker!!!!
Cookie-instellingen beheren