Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (16) rijdt in personenauto

Toegevoegd: 18-08-2012, 11.40 uur
Door: Roland de Jong
COLIJNSPLAAT - Donderdag rond 20.45 uur betrapte de politie een 16-jarige jongen uit de gemeente Noord-Beveland op het rijden in een personenauto zonder rijbewijs.


De jongen reed in de auto van een familielid op de 1e Deltaweg in Colijnsplaat. Hij kreeg hiervoor een boete en ontving tevens een boete voor het niet kunnen tonen van een legitimatiebewijs.

Het familielid heeft de auto opgehaald en de jongen heeft lopend zijn weg naar huis vervolgd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bandit (24-8-2012 om 11:39)
@Henri. Je klinkt als een persoon die zijn verantwoordelijkheden ziet....denk je er nog zo over als je dochter van 16 door zo iemand geschept wordt?? Ouders fikse boete, kind (want dat is het) De eerste 10 jaar geen rijbewijs laten halen. En die auto in beslag nemen vind ik ook een goed plan!
Rob (19-8-2012 om 20:06)
Rijden zonder rijbewijs, te veel mensen zien de gevaren er niet van in. Bij een aanrijding ben je NIET verzekerd dus ALLE schade (materieel maar OOK letselschade aan anderen) wordt op jou verhaald. Kan je je HELE LEVEN lang voor werken. Je komt er ook niet met een evt. schuldsanering mee weg.
Henri (19-8-2012 om 11:17)
Nou zeg met je schandalig is gewoon puber hoor !! Ik deed het ook stiekem met auto van mijn zus vroeger en ik laat mijn dochter van 16 ook al rijden maar niet op openbare weg natuurlijk..Ze moeten het leren ook he en beetje stout zijn mag ook wel x, beter dan drugs gebruiken of opgevoerde scooter !
Marijke (19-8-2012 om 10:41)
Zou het een elektrische auto zijn anders had de familie hem toch horen wegrijden lijkt mij!! Is Bureau Halt naast de boete geen goede oplossing? Er had van alles kunnen gebeuren!!
Johan (19-8-2012 om 01:14)
Tja als je nooit Politie ziet , op die dorpen of in de buurt ? Gewoon de Wijk (Dorps) agent terug . Het is niet te geloven , wat er allemaal word uit gespookt . Veel te hard rijden , inhalen in onoverzichtelijke bochten , onder invloed rijden . En met 16 jaar gewoon de Auto pakken , ach je ziet hier toch nooit politie hier , nu net dus wel vette pech . Inderdaad ook de ouders een vette boete geven en auto in beslag nemen . En de eigenaar , geen auto meer op zijn naam kan zetten .
Ja-Ja (18-8-2012 om 17:49)
En de eigenaar van de auto weet/wist van niets??? Kom ,nou !Natuurlijk wist de eigenaar het! Ook deze persoon een flinke bekeuring geven dan zal hij/zij beter op de autosleutels letten.
Cookie-instellingen beheren