Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongevallen op drukke A58

Toegevoegd: 18-08-2012, 23.06 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Op de A58 bij Rilland zijn zaterdagavond zeker twee ongevallen gebeurd. Deze vonden plaats tijdens de drukke verkeersstroom richting Brabant. 
 
Het eerste ongeluk gebeurde rond 18.15 uur. Naast een ambulance werden er ook drie brandweerwagens opgeroepen. Vanwege het ongeluk waren de twee rijstroken enige tijd gestremd. Het verkeer werd via de vluchtstrook geleid. Dit zorgde voor een flinke extra verkeersopstopping. Nadat de weg net weer was vrijgegeven stond het verkeer over circa vijf kilometer vrijwel volledig vast.


De tweede aanrijding gebeurde rond 20.45 uur. Door onbekende oorzaak was een auto in een sloot beland. Er werden ambulances en vier brandweerwagens opgeroepen. Ook de traumahelikopter werd gealarmeerd. Onder de brandweerwagens was ook een duikwagen. De auto bleek echter in een droge sloot te liggen. Niemand raakte gewond en iedereen kon zelf uit de auto komen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (19-8-2012 om 17:46)
Geen slechte woorden over de hulpverleners..maar over de mensen die zo paniekerig doen, ER LIGT EEN AUTO IN DE SLOOT!!!. maar inzittenden zijn zelf uit de auto gekomen en de sloot is droog. dat wordt niet gezegd, communicatie is misschien wel handig voortaan..de hulpdiensten doen gewoon hun werk.
Jaap Verkeer (19-8-2012 om 14:07)
Weer het bekende gezeur over haast hier. Die zijn niet op de A58 geweest daar hardrijden was vrijwel onmogelijk. Iedereen die zelf hulp nodig zou hebben zou ook willen dat alles in het werk gezet werd om hen te redden. Dus geen kwaad woord voor de hulpverlening gewoon goed werk mannen en vrouwen!
Jos Fackler (19-8-2012 om 11:32)
Best vreemd he dat de zorg onbetaalbaar wordt, 1 traumahelikopter oproepen , 4 brandweerwagens en ambulances. Auto lag in droge sloot en inzittenden konden zelf uit auto. Praten we over ZORG OP MAAT ?
Fred (19-8-2012 om 10:45)
Hoe is het nu? Iedereen heeft tegenwoordig minimaal 1 mobieltje, maar ermee communiceren blijkt wel erg moeilijk!! Als iedereen zelfstandig uit het voertuig kan komen, waarom dan zoveel huplverlening? Wie o wie gaat deze kosten voor zijn of haar rekening nemen? Ik vind dit absurd, Fred.
Marja (19-8-2012 om 09:49)
Ze moesten eens te laat komen op strand en daarna naar huis ook in de winkels word je gestoord van dat gedram en op weg naar strand in de files staan want ze moesten eens 5 muniten te laat komen?en daar gebeuren ongelukken van door warmte en moeheid en onoplettendheid,en haast
Stefan (19-8-2012 om 09:31)
Dit is echt weer Nederland op zijn best. Half hulpverlenend zeeland word ingezet, blijkt bij het tweede ongeval dat je eigenlijk aan een bergingsauto al genoeg heht terwijl alle hulpdiensten komen opdraven. We slaan echt helemaal door !!!
Cookie-instellingen beheren