Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Man bespringt vrouw vanachter bomen

Toegevoegd: 19-08-2012, 17.30 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij het tunneltje aan het Marnixplein in West-Souburg in Vlissingen is vannacht een vrouw mishandeld.


De 21-jarige Oost-Souburgse reed rond 04.30 uur vanuit Vlisisngen op het fietspad paralel aan de Nieuwe Vlissingseweg toen ze werd ingehaald door een man op een fiets. Ter hoogte van het tunneltje sprong hij ineens vanachter één van de bomen vandaan en blokkeerde de doorgang. Hij begon te schelden en pakte haar vast. Ze wist zich los te rukken en weg te fietsen.

De man had een getinte huidskleur, bruine ogen en een slank postuur. Hij was ongeveer 1,80 meter lang. Hij droeg een zwart petje van Nike. Ook had hij een zwarte jas zonder capuchon en een spijkerbroek aan. De man was tussen de 20 en 30 jaar oud en had bakkebaarden tot de kaaklijn.

Verder viel het slachtoffer op dat de man een gouden armbandje om zijn linkerhand droeg. Deze was voorzien van grove schakels.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan P (20-8-2012 om 12:00)
Kun je dit soort mannen niet gewoon castreren, werkt bij de meeste honden ook!!
Pietje (20-8-2012 om 06:51)
Goed zo een signalament!!!!!
Cookie-instellingen beheren