Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ongeluk Rilland

Toegevoegd: 19-08-2012, 19.01 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - In Rilland zijn zondag rond het middaguur drie personen gewond geraakt bij een aanrijding.


Een 58-jarige fietser uit Heinkenszand reed over de Bathseweg, deel uit makend van een groepje wielrenners. De bromfietsster, en 58-jarige vrouw uit Zierikzee, naderde uit tegenovergestelde richting.

Als gevolg van een in het wegdek van het fietspad gelegen hobbel kwam de fietser ten val. De bromfietsster en haar man die achter haar reed kwamen frontaal met hem in aanrijding. Alle drie de slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (21-8-2012 om 21:08)
Gewoon de wegbeheerder aansprakelijk stellen Dit fietspad ligd er afschuwlijk bij en is meer geschikt als hindernisbaan dan als fietspad. wij zijn er ook langs deze route gefietst en hebben bewust de rijweg genomen omdat het met een groep onverantwoord en levensgevaarlijk op het fietspad is.
Mo (20-8-2012 om 16:04)
En dit krijg je dan als antwoord van @waterschap op Twitter als je er wat van zegt(beiden genoemd in bericht overigens): @XXXXX Vanaf de rotonde in het dorp Rilland tot aan de Schansweg is van @gem_reimerswaal. Inhoudelijk? Nothing! Vinger wijzen! Ik zei het toch?
Jan (20-8-2012 om 14:11)
Dat het fietspad slecht is klopt, maar pas dan gewoon je snelheid daar op aan. Wielrenners zijn gewoon asociale fietspad gebruikers die met niets of niemand rekening houden. Het fietspad is van hun, en alles en iedereen moet wijken voor hun. Een ding vergeten ze hoe kwetsbaar ze zijnop een racefiets
Jack (20-8-2012 om 08:16)
Al diverse malen contact gehad met gemeente over het fietspad. Tot op heden niets (of veel te weinig) aan gedaan. Helaas een ongelukt, misschien gaan de ogen van de gemeente nu wel open. Jammer dat het weer zo moet lopen.
Fietser (20-8-2012 om 07:18)
Is dit een fietspad binnen of buiten de bebouwde kom, als het er buiten is, is niet de gemeente, maar Waterschap of Provincie verantwoordelijk voor het fietspad. Melden, dan kan er wat aan gedaan worden. Op fietspaden binnden de beb. kom mogen meestal geen brommers rijden.
Mo (20-8-2012 om 06:36)
Er gaan zelfs ouderen met hun scootmobiel op de naastgelegen weg rijden om dezelfde reden. En is nu gemeente of waterschap verantwoordelijk? Discussiepunt natuurlijk. Belangrijker dan de veiligheid. Opvallend is dat de gemeente hier in Rilland überhaupt niets doet aan onderhoud aan de wegen.
Cookie-instellingen beheren