Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diefstallen in Middelburg en Souburg

Toegevoegd: 20-08-2012, 21.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In Middelburg en Oost-Souburg zijn tussen zondagnacht en maandagmiddag diverse diefstallen gepleegd. 


Tussen zaterdagavond 23.00 uur en zondagochtend 07.00 uur is, vanaf een schip wat in het Kanaal door Walcheren bij Oost-Souburg lag, een pitbike weggenomen. Het betreft een blauwe Yamaha pitbike.  

Tussen zondagochtend 11.00 uur en maandagochtend 06.45 uur is een bromfiets, die aan de Adriaen Lauwereyszstraat in Middelburg stond, weggenomen. Het gaat om een blauwe Peugeot Speedfight met het kenteken D-263-HB. 

Tussen maandagochtend 09.00 uur en maandagmiddag 17.00 uur is een scooter, die in de tuin bij een woning aan de Zaanstraat in Oost-Souburg stond weggenomen. Het betreft een blauwe Peugeot Vivacity met het kenteken FK-988-N. 

Tussen zondagnacht 02.00 uur en maandagochtend 11.00 uur is een bromscooter, die in de tuin bij een woning aan de Statenlaan in Middelburg stond, weggenomen. Het gaat om een zwart met rode Yamaha Jog met het kenteken 92-DNG-4.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vuile criminelen. (21-8-2012 om 13:39)
Ze moeten met hun poten van andermans spullen afblijven.
Cookie-instellingen beheren