Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Jongen (13) mishandeld door man

Toegevoegd: 21-08-2012, 19.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de Lange Vorststraat in Goes is dinsdag rond 15.30 uur een 13-jarige jongen uit de gemeente Borsele mishandeld. 


De jongen reed samen met twee vrienden op de fiets door de Lange Vorststraat, een voetgangersgebied, in de richting van de Hema. Hij was de achterste fietser en werd plotseling door een man rond zijn keel beetgepakt en van zijn fiets gesleurd. Hij kreeg enkele klappen tegen zijn achterhoofd en werd toen weer losgelaten.

De man, die een herenfiets bij zich had met aan beide zijden een fietstas, liep daarna verder in de richting van Halfords. Het gaat om een man van ongeveer 50 jaar oud met een baardje. Hij droeg een zwarte broek en een wit overhemd. De politie zoekt getuigen van het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeske (23-8-2012 om 13:54)
Moet je is in winkelcentrum lopen daar lopen veel oudere mensen met of zonder rollator die zelf nog hun boodschappen doen . als je daar vriendelijk wat van zegt fietsen ze nog harder door, maar ik blijf ze het steeds netjes en rustig zeggen.
PcM (23-8-2012 om 11:30)
Wat zijn dit voor belachelijke reacties?! Draai het eens om.. als er een man van 50 klappen had gekregen van een tiener in een vergelijkbare situatie dan zou het een schande zijn en komen er weer reacties waar gaat het heen met de jeugd van tegenwoordig..! En nu is hij ineens een held?! Denk na!!
Kinderen? (23-8-2012 om 09:52)
Als ouders hun kinderen niet opvoeden moet de vrijwilliger op de straat het maar doen. Die heeft minder tijd en geduld dan dat je van ouders kan verwachten. Natuurlijk mag je geen kinderen aftuigen, maar ik vraag me sterk af of dat wel gebeurd is. Een tikje en zo'n verwend nestje gaat dan janken..
Blijfvaneenkindaf (23-8-2012 om 09:33)
Hoe dan ook blijf gewoon met je poten van kinderen af. Een kind van 13 heeft een hele andere kijk op de wereld dan een volwassenen.
John (23-8-2012 om 09:31)
Met zoveel werklozen kunnen we best een paar BOA's/handhavers inzetten die met behoud van uitkering gaan surveilleren in het winkelgebied. Als iemand mij omver rijdt op de fiets krijgt ie ook een lel of een paraplu tussen z'n spaken..
R (23-8-2012 om 09:28)
Wie is er niet jong geweest...?De man is buiten zijn boekje gegaan.Wellicht dat scholen een voorlichting kunnen geven aan de ouders . Mijn vaders had me thuis nog een extra stuiter voor m'n harses gegeven...omdat ik daar fietste. Maar dat is weer kindermishandeling. wat een onzin dit heet opvoeden..
Cookie-instellingen beheren