Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Politie grijpt in bij zelfmoordpoging

Toegevoegd: 22-08-2012, 16.06 uur
Het voorval in de Achterstraat in Sint Philipsland.
Het voorval in de Achterstraat in Sint Philipsland.
© Foto: Paul Kosten
Door: Manfred Berrevoets
SINT PHILIPSLAND - De politie is woensdagmiddag rond half vier massaal ingezet in de Achterstraat in Sint Philipsland. De politie heeft bekend gemaakt dat het gaat om een poging tot zelfdoding. 


De politie benaderde de man in kogelwerende vesten. Ook kreeg de politie assistentie van de collega's uit Midden- en West-Brabant. Er kwamen zeker vier politieauto's ter plaatse. 

Volgens getuigen zijn er in het pand waar de man zich bevond, eerdere diverse wapens aangetroffen en in beslag genomen. Vermoedelijk verklaard dit de grote politie-inzet. 

Na ongeveer een uur wist de politie de man op andere gedachten te brengen. De man is vervolgens behandeld door het personeel van een ambulance. Of hij gewond is geraakt is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
QuasiModo (25-8-2012 om 10:51)
Er lopen veel van zulke types rond die door het softe systeem in de steek zijn gelaten en daardoor overlast blijven geven. In de cel is geen oplossing, hulp via GGZ wel. Alleen zijn ze daar zo politiek correct dat gedwongen opname 'not done' is waardoor de burger met de ellende blijft zitten.
Kevin (23-8-2012 om 17:15)
Kijk, netjes gedaan door de politie met gevaar voor eigen leven andere proberen te redden. Begrijpelijk dat er meerdere politie wagens komen gezien de gemeodstoestand van de man. Bravo
Fluplander (23-8-2012 om 16:57)
Die vent moete ze in een gesticht douwe hij is levens gevaarlijk
Daisy (22-8-2012 om 21:56)
Hoor wel meer dat er meer gekken zijn dan normale mensen. Nu ga ik zelf geen oordeel geven... Maar bij zulke gevallen kun je er maar beter snel bij zijn. Anders krijg je van die situaties van dat uit Noorwegen en die schietpartij in dat winkelcentrum. En inderdaad wat Piet zegt! ben het met hem eens
Cisca (22-8-2012 om 17:48)
Kan ik me heel goed voorstellen hij zal niet de enige zijn , ook genoeg jonge moeders bvb , hulp kost tegenwoordig 200 euro hoe moet men dat bekostigen ?
Bart,Tholen (22-8-2012 om 17:04)
Deze man heeft meer op zijn kerfstok. Mishandeling en het naar buiten gooien van zijn inboedel. Ik begrijp sowieso niet waarom meneer weer op vrije voeten was
Cookie-instellingen beheren