Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 253 km

Meisje (13) gewond bij ongeval

Toegevoegd: 24-08-2012, 15.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een aanrijding tussen een automobilist en een fietser is vrijdagmorgen een meisje gewond geraakt.  

Het ongeval vond rond 09.00 uur plaats op het kruispunt Spuikomweg/Kommestraat in Vlissingen. Het meisje, 13 jaar en afkomstig uit Vlissingen, gaf vermoedelijk geen voorrang aan de 40-jarige automobilist uit Etten-Leur.


Het meisje is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht met verwondingen aan been en hoofd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Luc (24-8-2012 om 21:12)
Nou Leon,kijk maar uit want fietsers hebben (te) veel rechten.Afgelopen winter een fietser aangereden die overstak terwijl ik op een voorrangsweg reed,maar toch was ik fout.Mijnziens maken fietsers hier graag misbuik van.Ook al hebben ze geen voorrang,wees maar terughoudend!
Renata (24-8-2012 om 17:46)
Fouten kunnen we allemaal maken en ik hoop wel dat het kind okay is. Maar wat fietsers betreft, als je door de toeristische kernen hier rijdt moet je continu "'defensief" rijden. Fietsers slaan af zonder te kijken, steken geen hand uit, slingeren, met 3 naast elkaar enz. Behoorlijk egoistisch.
Leon (24-8-2012 om 16:51)
Als het inderdaad zo is dat ze geen voorrang verleende aan de automobilist, dan eigen schuld. Ik maak het als mede automobilist zo vaak mee dat fietsers denken dat ze maar alles kunnen. Irriteert me mateloos.
Cookie-instellingen beheren