Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Surfer in problemen bij Westkapelle

Toegevoegd: 25-08-2012, 20.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De reddingsboot Uly van de KNRM is zaterdagmiddag ingezet om een surfer in de problemen te helpen. 


Rond 15.20 uur had iemand op de dijk bij Westkapelle gezien dat er een windsurfer in de problemen was gekomen. De reddingsboot is met spoed uitgevaren en zag de surfer ter hoogte van het IJzeren torentje. De man was bij z’n plank gebleven en had niet meer de energie om op zijn board te klimmen. Naast de KNRM was er ook een jetski van de strandpost in Domburg ter plaatse. 

Met moeite door de hoge golven en de harde wind is de surfer aan boord van de reddingsboot genomen. Vervolgens is men terug gevaren naar het reddingsstation in Westkapelle waar de surfer weer wat op krachten kon komen. Daar is de man opgehaald door vrienden en weer naar huis gegaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jef (26-8-2012 om 07:54)
Petje af voor diegene die de melding heeft gedaan!
Kees space (26-8-2012 om 02:46)
Simpel niet surfen als jut niet kan!
Heleen (25-8-2012 om 23:35)
Economische crisis? Kosten? Door wie betaald? Heeft die surfer daarvoor een risicoverzekering? Hij nam wel zelf het risico om onder deze weersomstandigheden te gaan surfen toch?
Cookie-instellingen beheren