Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 394 km

Inbrekers na achtervolging aangehouden

Toegevoegd: 26-08-2012, 16.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - Zondagochtend rond 10.00 uur zijn op de A58 bij Rilland een 40-jarige man en een 45-jarige man, beiden uit Vlijmen, aangehouden op verdenking van inbraak.


Rond 09.40 uur betrapte de eigenaar van een bedrijfspand aan de Weihoek in Kruiningen twee mannen in zijn pand die bezig waren een deur open te breken. Toen hij de mannen aansprak bedreigden zij hem en verlieten het pand. Buiten stapte het tweetal in een voertuig en wilden wegrijden. De bedrijfseigenaar probeerde dit echter te voorkomen door met zijn eigen auto de weg te blokkeren.

De mannen reden hierop enkele malen tegen de auto van de bedrijfseigenaar aan. Uiteindelijk lukte het de mannen om weg te rijden naar de Rijksweg A58 richting Bergen op Zoom. De bedrijfseigenaar, die inmiddels aan het bellen was met de politie, bleef de auto volgen.

Bij de afrit Rilland is het voertuig door de politie aan de kant gezet en zijn de twee inzittenden aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (27-8-2012 om 19:12)
Ik vind dat deze eigenaar een held is, je weet immers maar nooit of het inbrekerstuig wel of niet gewapend is. hopelijk valt er bij deze inbrekers genoeg geld te halen om het slachtoffer schadeloos te stellen.
Nn (27-8-2012 om 10:24)
Marijke het kan ook een gestolen auto zijn geweest . De eigenaar heeft goed gehandeld Jammer dat zijn auto schade heeft opgelopen. Maar de daders hebben ze in ieder geval te pakken .Ook de politie was snel.
Anne-marie (27-8-2012 om 09:57)
Voor Marijke,lieve schat dit tuig rijdt met gestolen nummer platen,wakker worden
Vlissingse (26-8-2012 om 22:22)
@ Marijke : tegenwoordig gebruiken ze voor alles gejatte kentekenplaten ,dus denk dat deze meneer de juiste keuze gemaakt heeft.
Marja (26-8-2012 om 20:03)
Hulde voor meneer maar erg dat zijn auto daatdoor vernield is maar ik vind het een dappere actie om achter zulk tuig aan te gaan en gelukkig heeft meneer,zijn eigen glazen niet ingegooid want je zou dat tuig dus echt te lijf gaan als ze aan je spullen komen hopelijk krijgt meneer de schade vergoed
Marina (26-8-2012 om 19:13)
Weer een goede reactie, mensen moeten dieven, inbrekers niet zomaar laten gaan zie je wel, mogelijk dat ze eindelijk eens beseffen dat ze van andermans spullen en uit bedrijfspanden weg moeten blijven. Gelukkig dat deze man net aankwam en ze kon volgen. Top en ook de politie gelijk er achter aan :-)
Cookie-instellingen beheren