Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 84 km

Man vernielt ruit van politiebus

Toegevoegd: 26-08-2012, 21.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.10 uur is een 46-jarige man uit Zierikzee, aan de Nieuwe Bogerdstraat in Zierikzee, aangehouden wegens mishandeling. 

Kort daarvoor kreeg politie de melding dat er een vechtpartij zou zijn aan de Nieuwe Bogerdstraat. Toen de agenten met een groepje mensen sprak om te achterhalen wat er gebeurd was sloeg één van hen, de 46-jarige man, een voorbijganger. Hierop is hij aangehouden.


De voorbijganger deed geen aangifte. Eenmaal in de politiebus trapte de man een ruit van de bus kapot.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L (28-8-2012 om 12:04)
Als ik burgermeester was zou het volgend jaar niet meer door gaan het is er op wachten dat het een keer goed mis gaat je moet er toch niet aan denken dat er in kroeg (banjaard of biet) die zo vol staan brand uit breekt je blijft nergens dan krijgen we net zo ramp als in volendam
Renata (27-8-2012 om 21:38)
Was sowieso een afknapper: afgelasting Neptunus halen en maar tappen....
Bewoner Renesse (27-8-2012 om 11:56)
Als aan Burgermeester Radeloos ligt is het ook gelijk laatste Havendagen :) Er gebeurd zelfs nog meer dan met pinksteren Renesse..
L (27-8-2012 om 11:39)
Nee dat snap ik wel weer dat die man geen aangifte doet tegen die persoon (gevaarlijke kamper) is natuurlijk bang dat die persoon achter af verhaal komt halen het stikt trouwens van de kampers met de havendagen was niet gezellig ik ga er volgend jaar niet meer heen
Renata (26-8-2012 om 22:51)
De voorbijganger deed geen aangifte?? Dus dit sujet krijgt alleen vernieling aan zijn broek???
Cookie-instellingen beheren