Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km

Vrouw gebeten door vechthond

Toegevoegd: 28-08-2012, 21.32 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is zaterdagavond iemand gebeten door een vechthond. De politie is op zoek naar zijn baasje.


Het slachtoffer, een vrouw, werd rond 21.45 uur gebeten in de Falckstraat. Volgens de politie beet een witte vechthond de vrouw rond dat tijdstip in haar onderarm. Volgens de politie was de hond vermoedelijk een American Bulldog of een American Staffordshire terrier.

De eigenaar van de hond is een negroïde man van 35 á 40 jaar oud en heeft een gezet postuur. De man heeft de hond na de beet bij zich geroepen en is vervolgens weggelopen. De dierenpolitie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen van het voorval en is op zoek naar mensen die weten waar de hond en zijn baas woonachtig zijn.

Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844 of zich melden bij het politiebureau in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hondenliefhebber (31-8-2012 om 10:51)
Als je je eigen verdiept in de geschiedenis van de "vecht" honden zul je zien dat het echt gezinshonden zijn. Alleen zijn ze niet voor iedereen weggelegd. Iedereen heeft een keukenmes kan ook een gevaarlijk wapen zijn maar dat hangt van je zelf af. Daarom de baasjes moeten aangepakt worden.
Hondenliefhebber (31-8-2012 om 10:48)
Deze site vertelt ook maar de halve waarheid. Idd sommige rassen zijn gebruikt voor gevechten met dieren maar deze honden zijn nooit zomaar aggresief naar mensen waar dit hele verhaal uiteindelijk om draait. Vorig jaar is in er een agent gebeten door zijn eigen herder is dat ook een vechthond dan?
Kennis van zaken (30-8-2012 om 21:23)
Om een ieders ogen te openen. Neem even rustig de tijd om het door te nemen..... " www.gevaarlijkehonden.info/vechthonden/vechthondenrasseninfo.html" ....... U zult versteld staan waarom een vechthond "vechthond" wordt genoemd.
Someone (30-8-2012 om 18:17)
Vechthond ga weg joh! Heb zelf een AmBull gehad en een AmStaff. En dit zijn echt geweldige honden. Ik leef met het slachtoffer mee. Deze hond had niet los mogen lopen dan vind ik wel, een hond denkt zo: ''Actie = Reactie". Als iemand zijn hand heft tegen je (poging tot slaan). What would you do?
Amerikaans bulldog vrouwtje (30-8-2012 om 15:26)
Jammer dat deze honden bestempeld worden als vechthond Heb zelf ook een amerikaanse bulldog en doet geen vlieg kwaad EEN SCHAT VAN EEN HOND DUS Wat bijten betreft mijn hond is vaker gebeten door andere hond en bijt zelfs niet terug Dit zegt toch wel wat over het karakter van deze honden
Leven en laten leven mensen (30-8-2012 om 14:08)
@ Perry S. Ik word liever voor crimineel en asociaal versleten, dan dat ik het bekrompen denkpatroon van vele zogenaamde "dierenliefhebbers" volg. Ja ik ben TROTSE eigenaar van pittbulls, en nog wat degene die vuilnis is ben jij vergeet dat niet.
Cookie-instellingen beheren