Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 431 km

Overval kiosk in scene gezet

Toegevoegd: 29-08-2012, 20.42 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De beroving die op donderdag 9 augustus plaatsvond bij de kiosk van de Lange Jan in Middelburg is in scene gezet. Politie-onderzoek heeft dat uitgewezen.


Op de bewuste donderdag werd gemeld dat een medewerker was beroofd van een geldkistje toen hij naar een auto liep. De medewerker kwam ten val maar raakte niet gewond. De politie kreeg destijds door dat er sprake was van meerdere daders en startte direct een onderzoek. Er werd niemand aangehouden.

De politie heeft deze week echter alsnog vier jongens aangehouden. Het gaat om jongens uit Middelburg. Eén van hen was de 'beroofde' medewerker zelf. Hij heeft volgens de politie de beroving samen met de andere in scene gezet om vervolgens de buit samen te verdelen.

Drie van de jongens werden maandag opgepakt. De laatste werd vandaag aangehouden. Het gaat om jongens van 15, 16 en 17 jaar oud. Een rechter mag binnenkort bepalen welke straf de jongens verdienen.

Zie ook:
- Overval op kiosk Middelburg (09-08-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leon (30-8-2012 om 10:30)
@Dom(h)oor: Inderdaad er stom van ze. Vind wel dat de politie een pluim verdient voor het goede werk. Mag ook best eens gezegd worden.
Dom(h)oor (30-8-2012 om 10:01)
Dom hoor, gelijk een strafblad. en de "medewerker" krijgt natuurlijk ontslag, oneervol ontslag, en dus helemaal GEEN uitkering of niets. en snel een ander baantje als je als onvertrouwbare oplichtende crimineel in de krant stond ? wat moet er van dat soort worden ? een dakloze tasjesdief ?
Ria (30-8-2012 om 09:38)
Getekend voor het leven! Dwaas......................
Opvoeding? (30-8-2012 om 08:55)
Grote schande laat ze maar flink boeten
Marijke (30-8-2012 om 08:34)
Nou, ik kan de rechter wel een idee aan de hand doen. Gratis dienstverlening voor een poosje zoals: stoepen vegen, openbare toiletten schoonmaken. Kortom er is genoeg te bedenken. En dit dan voor een wwekje of twee 8 uur per dag!!
Leomon (30-8-2012 om 08:33)
Leuk als ie voor werk gaat zoeken. Waarom bent u weg gegaan bij u oude baas? Uhm.......
Cookie-instellingen beheren