Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Wanbetaler moet celstraf uitzitten

Toegevoegd: 30-08-2012, 17.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Donderdagmiddag is in Batenburg in Vlissingen een 39-jarige Vlissinger aangehouden die nog een fors bedrag aan boetes open had staan.


Volgens de politie was het totale boetebedrag ondanks diverse aanmaningen en waarschuwingen opgelopen tot ruim 10.500 euro. Hij werd opgepakt en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar moet hij de komende 384 dagen doorbrengen.

Omdat veel van de overtredingen met een auto waren begaan, wordt de auto van de man met ingang van heden ook nog voor 1.456 dagen buiten gebruik gesteld. Voor bijna vier jaar dus.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirk (31-8-2012 om 16:56)
Laat hem lekker werken in de gevangenis om de staatskosten eruit te halen. Tegenwoordig zetten ze je vast, maar de openstaande boete moet gewoon betaald worden. Waarom komen ze in zeeland nog niet langs de deur om je boetes te innen als deze te lang open staan. Doen ze in de grote steden toch ook.
Anoniem (31-8-2012 om 10:40)
Werd deze week aangehouden door politie goes met de mededeling dat er nog een boete openstond van 40 euro waar ik totaal niks van wist.Werd behandeld als een misdadiger moest onmiddelijk mee naar het bureau terwijl ik haast had..Vond het ronduit genant hoe ik werd behandeld.belachelijk!!
Oost-souburger (31-8-2012 om 08:39)
Gewoon laten betalen of uit huis zetten ,zo leren ze het wel .
Con (31-8-2012 om 05:54)
En wie betaald zijn "onderhoud"in de gevangenis.....beetje makkelijk om zo van je boetes af te komen , niet ?
Auto (30-8-2012 om 23:51)
Een pakket maken? Beter deze auto nu verkopen inclusief alle waardevolle luxe spullen van deze man. En wat dit opbrengt in mindering brengen op de openstaande boetes. Dit zal iedereen aan het denken zetten die op dezelfde manier onder boetes vandaan proberen te komen. Huurachterstand is veel erger.
Lezer (30-8-2012 om 23:34)
Vergeten te vermelden : ook na het uitzitten in de gevangenis moet de boete nog wel betaald worden.
Cookie-instellingen beheren