Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief betrapt in Mediamarkt

Toegevoegd: 31-08-2012, 22.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij de Mediamarkt op de Mortiereboulevard in Middelburg is vanmiddag een 24-jarige man uit Roemenië betrapt toen hij een diefstal pleegde met behulp van een geprepareerde tas.


De man had een fototoestel in de tas gestopt. Hij werd betrapt op dit feit door een zeer oplettende medewerker van de elektronicawinkel. De Roemeen werd aangehouden en is overgedragen aan de politie.

De man is naar het politiebureau gebracht. Daar is hij gehoord. Hij is nog niet in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bcc fan (2-9-2012 om 12:08)
Goed bezi,g toch nog verkopers in de winkel die hun vak verstaan en wel werken in plaats van een collega er op afsturen. Momentje hoor mijn collega komt er zo aan! Nee zelf gelijk actie ondernemen zo hoort het!
Jeroen (1-9-2012 om 17:07)
Ja ja, en wij Nederlanders zijn altijd zo braaf wou je zeggen?
Wilders-fan (1-9-2012 om 15:30)
Vol is ook vol ,mensen geef maar gewoon toe dat de pvv weer gelijk heeft gekregen ,roemenen ,polen , assielzoekers ,ik noem er maar een paar op ,uit nederland zetten ,en laat nederland weer nederland worden ,uit de europese uni stappen .
Marja (1-9-2012 om 13:50)
Goed gezegd renate...stemmen op wilders kan misschien goed uit pakken,weg met zulke figuren...laat ze maar lekker in eigen land jatten,moorden.enz....weg wezen uit ons mooie nederland
Iemand (1-9-2012 om 11:33)
Dit zijn gipsy's, niet te vergelijken met de nette hardwerkende Roemenen. Grenzen dicht laten was beter geweest. Open grenzen trekt dit soort gajes aan. Gipsy's zijn het tuig van Roemenie.
Renata (1-9-2012 om 10:48)
Nee, niet alleen "dat volk" is crimineel maar hoe toevallig, het is weer een Oost-Europeaan. Niet Den Haag de schuld geven want "men" heeft op die mensen gestemd! Wilders heeft gewoon gelijk, maar daar mag je niet openlijk voor uitkomen.
Cookie-instellingen beheren