Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraken Sas, Axel en Vlissingen

Toegevoegd: 03-09-2012, 09.06 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar inbraken in Sas van Gent en Axel en twee inbraken in Vlissingen.
 
In een woning aan de Stationsstraat in Sas van Gent is tussen 31 augustus 15.30 uur en 2 september 16.00 uur ingebroken. In de woning werden geen braaksporen aangetroffen, dus hoe de dader(s) is/zijn binnengekomen is niet duidelijk. Uit de woning werden een laptop, een pc en een wii-spelcomputer weggenomen. Agenten gaan een buurtonderzoek doen en ook wordt er sporenonderzoek gedaan.


Zondagavond omstreeks 22.00 uur meldden getuigen bij de politie dat er mogelijk ingebroken werd in een leegstaande woning aan de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen. Agenten zijn direct poolshoogte gaan nemen en hoorden, op het moment dat zij uit hun auto stapten, een hoop gekraak aan de achterkant van de woning.

Zij troffen een 31-jarige Roemeense man aan die de woning was ingekomen door de dichtgetimmerde ramen open te breken. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar zit hij nu nog vast.

Tussen zaterdag 13.00 uur en zondag 15.00 uur is ingebroken in een woning aan de Marijkestraat in Axel. Om de woning binnen te komen verbraken de inbrekers een raam. De gehele woning werd doorzocht. Uit de woning zijn een televisie, een dvd-speler en een laptop weggenomen. Er is een buurtonderzoek gedaan en er volgt nog een sporenonderzoek.

Tussen zaterdag 01.00 uur en zondag 15.30 uur werd ingebroken in een woning aan de Adriaen Brouwerlaan in Vlissingen. De inbraak werd ontdekt toen de bewoner bij thuiskomst een enorme ravage aantrof in de woning. De gehele woning was doorzocht. Het is niet bekend hoe de inbreker(s) is/zijn binnengekomen en ook is het nog niet bekend wat er precies is weggenomen.

Ook hier wordt buurt- en sporenonderzoek gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (6-9-2012 om 10:07)
Loes, ik vind het niet gek dat je zo reageert, de meeste van de Roemenen zijn gewoon dieventuig die in die cultuur zijn opgegroeid. En al die domme Hollanders die zo lopen te zeiken dat ze ook wel één goeie kennen. Moet je het percentage goede zien ten opzichte van het tuig wat ons land overspoeld !
À (3-9-2012 om 20:57)
Ik ben het eens met Loes. Gelijk buiten gooien! Terug na waar ze vandaan komen
Zeeuws meisje (3-9-2012 om 19:35)
Sorry or mensen.Maar als ze het over skimmers hebben ,dan zijn er ook meestal roemenen bij betrokken.DE goeie roemenen werken voor hun boterham.De slechte halen het beleg van onze boterham.
Nicole (3-9-2012 om 12:21)
Loes, doe niet zo tuttig. Alsof alle nederlanders zo goed zijn. Overal tref je uitschot aan. Een echte PVV opmerking.....
Bennie (3-9-2012 om 10:45)
Nou nou Loes niet zo generaliseren, toevallig een Roemeense, maar hoe vaak is het wel niet een Nederlander, dan zetten ze het er niet bij, alleen als het een buitenlander/allochtoon is moeten ze het er nadrukkelijk bij vermelden.
Angel (3-9-2012 om 09:56)
Niet al de Roemenen zijn slecht er zitten ook rotte appels tussen net als bij ons nederlanders. Ik ken zelf een paar Roemenen en die zijn fatsoenlijker en netter dan somige nederlanders je kunt ze niet allemaal over 1 kam scheren.
Cookie-instellingen beheren